Salarisadministrateur – Amsterdam

Finance Amsterdam

Beheers jij de salarisadministratie nog niet volledig en heb je wel deze ambitie? Heb jij jouw PDL of wil je PDL hier tijdens jouw werk behalen? Bij dit bedrijf is alles bespreekbaar en tal van kansen en mogelijkheden liggen er klaar voor jou.

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

“Finance in Balance”

In balans, dat ben jij, vooral als je in een organisatie jezelf mag zijn en doen wat je het liefste doet. Finance!

Deze kans ligt nu voor het oprapen. Niet zomaar ergens op een locatie, jij kunt je kwaliteiten meenemen naar hartje Amsterdam! Deze goed bereikbare organisatie, heeft haar naam stevig gevestigd in het toerisme. De grachten van Amsterdam is hun drijfveer naast een divers aanbod van attracties. Wij, Holland Talent Group, stappen met jou graag in het schuitje, deze wiebelt niet, maar is stabiel en brengt jou naar je bestemming als:


Salarisadministrateur (32 -40 uur)

Deze ondernemende organisatie, is ook Internationaal actief, in Berlijn en Copenhagen.

In ons eigen landje, zorgen zij ook voor bedrijvigheid in de lente, Keukenhof, is hier een mooi voorbeeld van.

Functie

“Goed personeel is goud waard”

Daar ben jij het roerend mee eens. In deze mooie functie, kun jij zorgen dat de arbeidsvoorwaarden en voorzieningen waar men recht op heeft, voor maar liefst 750 medewerkers, goed worden toegepast.

Je zorgt natuurlijk, dat het salaris klopt en netjes op tijd wordt overgemaakt.

De CAO, die begrijp jij gewoon. Je kunt daarom correct adviseren over deze rechten en plichten. Hetzelfde geldt voor de pensioenregelingen.

Al die werkzaamheden, waar medewerkers echt niet zonder jouw expertise kunnen, leg jij informatief vast, voor het management.

Belastingen, leuker kunnen we het niet maken, jij maakt er wat van. Je kent de regels en bent een expert in deze materie. Voor diverse instanties, fiscus en de bedrijfsvereniging, zorg je voor de afdrachten.

Je assisteert bij de maandelijkse aansluiting tussen de salarisadministratie en Finance.

Nota’s controleer jij zorgvuldig, voordat er actie op wordt ondernomen.

Naast deze diversiteit aan belangrijke taken, registreer jij wat niet klopt, en je communiceert dit met je team en management.

Je hebt veel contact met stakeholders. De administratieve werkzaamheden, worden hierdoor mooi afgewisseld en het houd je scherp. Over het implementeren en uitvoeren van de taken en resultaten, geef je advies aan de HR-afdeling.

Wat heb je nodig?

Heb je een afgeronde PDL-opleiding? Super.

Heb je deze nog niet, maar wil je deze graag halen? Deze organisatie denkt met jou mee en bied je deze opleiding aan! In 8 weken ben jij in het bezit van een diploma. De organisatie investeert graag in medewerkers, daarom is deze opleiding voor jou kosteloos. Je geeft je kennis terug in kwaliteiten. Zo zien zij dat!

Voor het perfecte plaatje, ben je in Amsterdam op de beste locatie.

Zo werkt het ook met de functie-eisen. Het beeld moet kloppen, daarom even op een rij wat jij meeneemt:

 • Ervaring als salarisadministrateur (is een pre)
 • Afgeronde opleiding PDL/VPS (is een pre)
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse loonwetgeving.
 • Kennis van en ervaring met het salarisprogramma van ADP Workforce. Dit is een pré.
 • Goede kennis van de Engelse taal in woord en schrift.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Gevorderde kennis van Excel.

Wat bieden we jou?

Het lijkt wel een attractie, maar dan wel één, die lekker lang duurt!

 • Echt waar, zie je het voor je?
 • Elke dag werken bij een jonge, inspirerende, eigentijdse organisatie, midden in Amsterdam?
 • Daar, waar een prettige, open en informele werksfeer heerst?
 • Waar je uitgedaagd wordt in afwisselend werk en groei?
 • Houd het beeld dan even vast, want dit is wat zij jou bieden:
 • Een passende beloning volgens de CAO voor Toerisme.
 • Salaris tussen € 3.000 en €4.000 per maand.


Geen dag is hetzelfde in deze dynamische, Internationale omgeving.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Je verdient het gewoon!

Mail je CV naar joost@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.


Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures