Kandidaat

Ben je toe aan een carrière stap? De Holland Talent Group helpt je om een nieuwe baan te vinden.

Ben je toe aan een carrièrestap? Wil je nieuwe ervaringen opdoen en je kennis verder uitbouwen of wil je dichter bij huis gaan werken? De Holland Talent Group helpt je om een nieuwe baan te vinden.

Wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van professionals op het gebied van Finance. Maar ook op het terrein van b.v. HR, ICT, Techniek, Overheid en Sales & Marketing hebben wij onze sporen verdiend. Wij werken landelijk en zijn een middelgroot bureau met een tweetal vestigingen in Nederland. Wij kennen veel organisaties en hun mensen door en door. We weten waar we het over hebben, want onze medewerkers hebben de nodige ervaring op zeer uiteenlopende functies in het bedrijfsleven. We zijn actief voor profit, semi-profit en non-profit organisaties.

Als je voor de Holland Talent Group kiest, kies je voor een groot netwerk aan organisaties en bedrijven en een constant aanbod van tientallen interessante vacatures. Bij de Holland Talent Group krijg je een eigen contactpersoon die je persoonlijk begeleidt, ook als we niet direct een passende vacature hebben. En ook na de start van je nieuwe baan blijven we je volgen.

Onze accountmanagers beoordelen jouw CV en reageren inhoudelijk binnen vijf werkdagen. Meestal zullen we je dezelfde week nog uitnodigen voor een intakegesprek. Tijdens de intake nemen we je CV door en kijken we samen naar jouw wensen en competenties. Vaak leggen we je direct al één of meer vacatures voor om te kijken of er een mogelijke match is.

Kennismaken?

Gezellig, we houden een stoel voor je vrij!

Neem contact op