Expertises

Holland Talent Group heeft ruime ervaring in de onderstaande expertises.

Interim & Detachering

Holland Talent Group heeft finance professionals in vaste dienst met een financiële opleiding op MBO-, HBO- of WO-niveau. Tevens hebben wij een breed netwerk aan ZZP’ers met specialistische profielen die u via ons kunt inhuren. Social skills zijn hierbij net zo belangrijk als vakinhoudelijke kennis en ervaring.

Deze finance professionals plaatsen wij op uw financiële administratie voor korte of langere termijn om projecten te verzorgen, ondersteuning te bieden of leiding te geven. Maatwerk is het uitgangspunt. Werkzaamheden variëren van bijvoorbeeld het verwerken van financiële gegevens en debiteurenbeheer tot het maken van managementrapportages en kostprijsanalyses. Ook voor de implementatie van een softwarepakket of het ontwikkelen van een kostprijsmodel draaien onze professionals hun hand niet om.

Werving & Selectie

Voor vacatures die niet tijdelijk maar permanent moeten worden bezet, maakt u gebruik van Werving & Selectie. Bij structurele onderbezetting en ook bij personeelsuitbreiding bieden wij passende oplossingen op basis van no cure, no pay.

Wij beschikken over een groot bestand van gemotiveerde en vakbekwame professionals voor vaste functies. Zij zijn vaak al langere tijd verbonden met Holland Talent Group, waardoor wij vacatures gepast en duurzaam in kunnen vullen. Onze consultants hebben bovendien veel kennis en ervaring, omdat ze voorheen verschillende posities bekleedden in het bedrijfsleven. We weten dus over wie en over wat wij praten!

Een vacature in uw directie of management team? Met onze executive achtergrond en grote, actieve netwerk bouwden wij al een zeer goed track record op met het vervullen van executive posities voor met name MKB en licht corporate.

Met onze hands-on en efficiënte werkwijze verzorgen wij voor u de beste match. In tegenstelling tot onze concurrenten werken wij ook bij executive search op basis van no cure, no pay. Toch is het tarief dat u betaalt bij succes meer dan concurrerend!

Uitzendbureau

Bij Holland Talent Group kunt u ook kiezen voor Uitzenden. Kandidaten zijn medewerkers op VMBO- tot MBO+-niveau, geschikt voor al uw backoffice functies. De focus ligt op finance, maar naast de gewenste financial leveren wij ook graag op tijdelijke basis uw nieuwe Medewerker Commerciële Binnendienst, Secretaresse, HR-medewerker, Office Manager of Receptioniste.

Op het vlak van uitzenden brengen wij meer dan 20 jaar ervaring mee, dus wij weten precies waar wij op moeten letten bij het plaatsen van deze krachten. Extra voordeel: we zijn volledig transparant in onze tarifering en voorwaarden.

Kennismaken?

Gezellig, we houden een stoel voor je vrij!

Neem contact op