Over

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling.

Jouw personeel, onze zorg!

Elke onderneming krijgt er vroeg of laat mee te maken: de behoefte aan adequate en snel inzetbare capaciteit op een bepaald werkterrein. Je organisatie groeit sneller dan voorzien doordat bijvoorbeeld, achterstanden moeten worden weggewerkt, of er sprake is van langdurig verzuim of het vertrek van je huidige financiële functionaris.

Een passende en onmiddellijk beschikbare oplossing is in dit geval wat je nodig hebt. En dat is nou net waar wij goed in zijn! Met onze jarenlange ervaring, een uitgebreide database van gekwalificeerde kandidaten en een breed netwerk is Holland Talent Group als de spin in het web die vraag en aanbod met elkaar verbindt. Vliegensvlug en hoogwaardig!

Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit en staan voor professionaliteit, betrokkenheid transparantie en een no-nonsense aanpak. Wij stoppen veel tijd in de persoonlijke relatie met zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten. Zo bouwen wij aan lange termijnrelaties, waarin we goed op de hoogte zijn van elkaars behoeftes en mogelijkheden. Dit maakt dat wij snel kunnen schakelen als je die extra capaciteit ineens nodig hebt.

Onze actuele database is naast Finance ook ingericht op de werkterreinen HR, Commercie, Operations en ICT. Dus ook hiervoor kun je bij ons terecht!

Kennismaken?

Gezellig, we houden een stoel voor je vrij!

Neem contact op