Medewerker Leningadministratie – Breukelen

Finance Breukelen

Interessante functie met perspectief in de financieringsbranche. Solliciteer direct!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus on finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze vakinhoudelijk sterke gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving & selectie van een nieuwe kracht.

Functie

In deze boeiende en uitdagende functie ga je de administratie beheren rondom deze leningen. Daarnaast ligt een uitdagende taak op je te wachten, want je gaat erop toezien dat de leningen - vastgelegd in een hypotheekakte - als zodanig verlopen. Ook ga je je richten op het correct verwerken van aflossingen, mutaties, renteherzieningen en verlengingen.  

Deze werkzaamheden doe je niet alleen, maar in een team vakgerichte professionals die houden van hun vak en het creëren van een fijne, gezellige werkdag met elkaar. Het is een gemêleerd gezelschap qua leeftijden en financiële achtergronden. Heel handig, want zo kun je kennis en krachten bundelen. 

 

Omdat zij kapitaalkrachtige vastgoedbeleggers ook de mogelijkheid bieden om in hypotheekvorm ondernemers te helpen, is deze aanpak een uniek concept, dat bijdraagt hun succes en groei. 

 

De administratieve werkzaamheden zijn divers. Zo ga je maand- en jaaroverzichten verzenden aan de investeerders en ondernemers. Maak je incassobatches klaar en houd je je contactueel bezig met betaalachterstanden. Hypothecaire bouwdepots vragen ook een administratieve verwerking, waar jij zorg voor gaat dragen. Verder sluit je leningen over en verwerk je financiële mutaties.  

Wat heb je nodig?

Het zakelijke karakter van de functie geeft genoeg uitdaging in je vakgebied. Bovendien is de organisatiestructuur gezellig en informeel van aard. Het aantal uren is bespreekbaar. Wil je parttime of fulltime? Minimaal 24 uur is passend. Verder heb je de volgende vaardigheden: 

 

  • Je hebt kennis van het bankwezen en minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in het bankwezen of vastgoed 
  • Je bent bekend met financiële informatiesystemen en werkt vlot en nauwkeurig 
  • Je kunt een VOG overleggen 
  • Je hebt interesse in de financiële materie en bent zakelijk en commercieel ingesteld 
  • Je communicatieve vaardigheden zijn goed  
  • Je bent administratief ordelijk en hebt taakoverzicht 

Wat bieden we jou?

Jouw rol is een belangrijke schakel in het financiële proces. De waardering is daar ook naar: 

 

  • Het kantoor is modern en heel goed bereikbaar via de snelweg 
  • De collega’s zijn betrokken en werken hard om doelen te behalen 
  • Het innovatieve bedrijf groeit hard en heeft nog ambitie hierin  
  • Lunchen doe je gezamenlijk en er worden gezellige borrels georganiseerd 

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com
Tel: 071-3030035 | 06-14589196

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures