Financieel Administratief Medewerker – Amsterdam

Finance AmsterdamSolliciteren
Lees verder

Organisatie

Stralen en coaten van buitenobjecten, zoals onder andere; schepen, kranen en bruggen is nodig, want roest is achteruitgang. Mee eens? Mooi, dan is de functie die wij hier voor je hebben er één, waar je van gaat stralen. Op het hoofdkantoor in Amsterdam, is het team Finance klaar voor een nieuwe collega met financiële, administratieve skills in de functie van:


Administratief medewerker (24 uur)


Drie broers, startten in 1956 een bedrijf in het ontroesten en schilderen van schepen. Wat klein begint, kan omvangrijk worden. Met een miljoenenomzet en 300 medewerkers, ben je verzekerd van een solide bedrijf om voor te werken. Het snelgroeiende bedrijf is operationeel op meerdere scheepswerven in Nederland. Internationaal zijn ze actief in Frankrijk, Antwerpen, Zweden en Curaçao. Gecertificeerd specialisten die het vak verstaan. Het blijft daarbij allang niet meer bij alleen schepen. Windmolens, bruggen en andere grote projecten, worden vakkundig onder handen genomen. Een boeiend bedrijf, waar je graag meer van wil weten en zeker voor wil werken.


Vastgeroest? Kom in beweging

Functie

Het team bestaat momenteel uit één Controller en drie medewerkers Finance. Jij bent de spil van het team, omdat je een veelzijdig takenpakket hebt. Je naam zul je nog veel horen roepen. Je dagelijkse taken bestaan uit:

• Verwerken van post, mails en telefoon;

• Klanten, leveranciers en collega’s, als eerste aanspreekpunt te woord staan;

• (Financiele)administratie bijhouden en secuur verwerken;

• Een goede structuur aanbrengen in het administratieve systeem;

• Je verzorgt de facturatie en de urenregistratie.

Wat heb je nodig?

Je hebt van die mensen, die snel reageren, veel tegelijk doen en toch rustig en vriendelijk blijven. Herken je jezelf daarin? Top, want zit je hier helemaal in je vaarwater. Deze mooie en belangrijke eigenschappen vul je aan met ervaring. Je kunt je hier verder ontwikkelen, maar je weet al meer van het reilen zeilen in een functie als deze.

• Je schakelt vlot en richt je daarna met focus weer op je taken;

• De afwisselende werkzaamheden vind je juist leuk en daarbij schat je prioriteiten goed in.

MBO werk- en denkniveau sluit goed aan in deze functie. Taalkundig ben je in Nederlands en Engels goed ontwikkeld. Over Microsoft Office, hoeven we je niets meer uit te leggen. Als aanspreekpunt begrijp je wel, hoe noodzakelijk communicatieve vaardigheden zijn. Je bent flexibel, roest moet altijd worden aangepakt, daar heeft niemand wat aan.

Wat bieden we jou?

‘Gaan voor een vaste baan’


‘Jezelf zijn met hart voor de zaak’, hoe voelt dat? Neem dus mee, wat je al weet en geef het vooral door. De sfeer is open en gezellig. Je krijgt na een proefperiode en wederzijds welbevinden, een vast dienstverband. Goed vooruitzicht dus, net als dit:

• Het salaris is marktconform. Wat je meebrengt, wordt beloond;

• Vakantiedagen, 24 stuks op fulltime basis en 8% vakantiegeld;

• Reiskostenvergoeding en een prima pensioenregeling.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Op naar Amsterdam! We stellen je graag voor als de perfecte kandidaat!

Mail je CV naar joost@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures