Financieel Administratief Medewerker – Amsterdam

Organisatie

Onze opdrachtgever is een jong en enthousiast bedrijf in de Toerisme branche. Het is een bedrijf dat reeds tientallen jaren bestaat en waar ca. 350 medewerkers werkzaam zijn. Zij zijn gevestigd in de Regio Amsterdam.

Voor deze opdrachtgever is de Holland Talent Group op zoek naar een:

Financieel Medewerker (32-40 uur)

“Mooie brede functie bij een aantrekkelijke werkgever”

Functie

Je houdt je bezig met het voeren van de dagelijkse werkzaamheden m.b.t. de debiteuren-en crediteurenadministratie. Ook ben je verantwoordelijk voor het facturatieproces. Als financieel medewerker heb je (telefonisch) contact met klanten en collega’s. In je dagelijks werk krijg je te maken met het verwerken van bankafschriften, het coderen en inboeken van facturen van leveranciers, het voorbereiden van betaalbatches en het inboeken van verkoopfacturen.

Functie-eisen

Je maakt deel uit van een leuk informeel team dat hun werk op professionele manier uitvoert. Van jou verwachten we een afgeronde MBO opleiding richting Bedrijfsadministratie of je bent een startende HBO’er. Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring en wil je je graag verder ontwikkelen. Verder ben je erg goed thuis in Excel. Als laatste heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift eb ben je pro-actief en assertief.

Aanbod

Een afwisselende en uitdagende baan voor 32-40 uur per week. Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij DE partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Solliciteren naar de functie van Financieel Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4510. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.