Logo

“Met trots presenteren wij ons team!”

Bart Maas

Directeur

Ik ben Bart Maas, mede-eigenaar van de Holland Talent Group. Na een jarenlange carrière als financial executive besloot ik in 2009 om mijn expertise en netwerk in te zetten als zelfstandig ondernemer op het gebied van arbeidsbemiddeling. Inmiddels bestaat de Holland Talent Group uit een breed en enthousiast team, gehuisvest in het mooie Leiden. De uitdagende marktomstandigheden inspireren me om ons succes uit te bouwen. Graag ontmoet ik klanten en kandidaten om te werken aan opnieuw zo’n ultieme match.

T. 0651223960 | E. bart@hollandtalentgroup.com

Sjaak Oudshoorn

Directeur

Graag stel ik me voor. Mijn naam is Sjaak Oudshoorn en ik ben mede-eigenaar van de Holland Talent Group. In 2005 heb ik FISO Financiële Functies, de voorloper van de Holland Talent Group, opgericht. Sinds 1996 ben ik aktief in het werkveld van Interimmanagement en Werving & Selectie. Eerst een aantal jaren als interim financial en vanaf 1999 als intermediair. Voor 1996 ben ik werkzaam geweest bij een aantal (internationale) MKB(+) bedrijven in een financiële rol. Deze ervaring komt me goed van pas bij het selecteren van de juiste financial. Het zijn van intermediair is een boeiend en afwisselend vak en geen dag is hetzelfde. De grootste voldoening krijg ik altijd weer als een kandidaat via onze bemiddeling ergens aan de slag gaat.

T. 0634776693 | E. sjaak@hollandtalentgroup.com

Radbout Rodermond

Salesmanager Finance

Mijn naam is Radbout Rodermond en ik werk sinds 2007 als Salesmanager op de afdeling Finance. Met een enthousiaste en positieve instelling probeer ik iedere dag een kandidaat blij te maken met een nieuwe baan en een opdrachtgever met die ene top-kandidaat! Dit doen wij in ons topteam in uitstekende samenwerking en op enthousiaste wijze, elke dag weer!

T. 0629008241 | E. radbout@hollandtalentgroup.com

Richard Ruwaard

Salesmanager Finance

Mijn naam is Richard Ruwaard, geboren en getogen in Katwijk. Sinds mei 2014 ben ik werkzaam bij de Holland Talent Group als Sales Manager Finance. Ik vind het een uitdaging om de spil te zijn tussen de kandidaten en de opdrachtgevers. Het matchen van ‘perfecte kandidaten’ voor onze opdrachtgevers geeft veel energie en voldoening. De Holland Talent Group voelt aan als een warm bad waar ik in terecht ben gekomen. Met veel enthousiasme, betrokkenheid en een gezonde ambitie staan zij open voor opdrachtgevers, kandidaten en werknemers.

T. 0643442948 | E. richard@hollandtalentgroup.com

Ben van Gooswilligen

Salesmanager Finance

Mijn naam is Ben van Gooswilligen. In november 2019 ben ik bij de Holland Talent Group aan de slag gegaan als Salesmanager Finance. Hiervoor heb ik mijn hele werkzame leven in de Finance gewerkt en ervaring opgedaan op vrijwel elk niveau, waardoor ik nu in mijn huidige functie goed in staat ben om de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat te maken. Mijn motto is “Ik ga niet voor de snelle maar voor de beste match” en gelukkig komt dit motto overeen met de insteek en cultuur die ik ervaar binnen de Holland Talent Group.

T. 0641042604 | E. ben@hollandtalentgroup.com

Quirine Kuzee

Intercedente

Mijn naam is Quirine Kuzee en ik werk sinds 2017 bij de Holland Talent Group, waarbij ik het uitzendbureau Primaflex onder mijn hoede neem.
Als intercedent is het mijn taak om voor bedrijven de juiste werknemers te vinden. Dit is iets wat ik vol passie doe en het geeft me dan ook een fijn gevoel wanneer ik zowel werkgever als werknemer blij kan maken met de juiste keuze.

T. 0646161155 | E. quirine@primaflex.nl

Emiel Hoek

Salesmanager Finance

Ik ben Emiel Hoek, sinds 2020 werkzaam als Sales Manager bij de Holland Talent Group. Na 13 jaar een eigen onderneming te hebben gehad, werd het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Door mijn ervaring als ondernemer weet ik dat goed personeel moeilijk te vinden is. De juiste kandidaten vinden voor uw onderneming is daarom een extra trigger voor mij. Betrokken zijn in de werving en het vinden van de juiste match geeft veel voldoening. De Holland Talent Group biedt u zowel als opdrachtgever en als kandidaat een kans op succesvolle bemiddeling,

T. 0650278906 | E. emiel@hollandtalentgroup.com

Joost van der Kaa

Salesmanager Finance

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Joost van der Kaa.

Na Ruim 12 jaar gewerkt te hebben binnen Facility Management start ik per September 2021 bij de Holland Talent Group als Salesmanager Finance. In mijn vorige werkzaamheden werkte ik nauw samen met zowel mijn klanten als mijn medewerkers om een zo’n goed mogelijke dienstverlening te kunnen leveren. Ik vind het belangrijk om duurzame relaties op te bouwen, met onderling vertrouwen. Met  veel energie en plezier ga ik voor u de perfecte match realiseren tussen opdrachtgever en kandidaat.

T. 0611079971 | E. joost@hollandtalentgroup.com

Deze website maakt gebruik van cookies om website verkeer te analyseren. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close