Bart Maas

Directeur

Ik ben Bart Maas, mede-eigenaar van de Holland Talent Group. Na een jarenlange carrière als financial executive besloot ik in 2009 om mijn expertise en netwerk in te zetten als zelfstandig ondernemer op het gebied van arbeidsbemiddeling. Inmiddels bestaat de Holland Talent Group uit een breed en enthousiast team, gehuisvest in het mooie Leiden. De uitdagende marktomstandigheden inspireren me om ons succes uit te bouwen. Graag ontmoet ik klanten en kandidaten om te werken aan opnieuw zo’n ultieme match.

T. 0651223960 | E. bart@hollandtalentgroup.com

Sjaak Oudshoorn

Directeur

Graag stel ik me voor. Mijn naam is Sjaak Oudshoorn en ik ben mede-eigenaar van de Holland Talent Group. In 2005 heb ik FISO Financiële Functies, de voorloper van de Holland Talent Group, opgericht. Sinds 1996 ben ik aktief in het werkveld van Interimmanagement en Werving & Selectie. Eerst een aantal jaren als interim financial en vanaf 1999 als intermediair. Voor 1996 ben ik werkzaam geweest bij een aantal (internationale) MKB(+) bedrijven in een financiële rol. Deze ervaring komt me goed van pas bij het selecteren van de juiste financial. Het zijn van intermediair is een boeiend en afwisselend vak en geen dag is hetzelfde. De grootste voldoening krijg ik altijd weer als een kandidaat via onze bemiddeling ergens aan de slag gaat.

T. 0634776693 | E. sjaak@hollandtalentgroup.com

Radbout Rodermond

Directeur

Mijn naam is Radbout Rodermond en ik werk sinds 2007 bij de Holland Talent Group. Na ruim 13 jaar werd het tijd voor een volgende stap en mag ik mij sinds 1 januari 2021 met trots mede-eigenaar noemen van de Holland Talent Group. Met een enthousiaste en positieve instelling probeer ik iedere dag een kandidaat blij te maken met een nieuwe baan en een opdrachtgever met die ene topkandidaat! Dit doe ik samen met ons topteam, waarin wij op uitstekende en enthousiaste wijze samenwerken, elke dag weer!

T. 0629008241 | E. radbout@hollandtalentgroup.com

Richard Ruwaard

Consultant

Mijn naam is Richard Ruwaard, geboren en getogen in Katwijk. Sinds mei 2014 ben ik werkzaam bij de Holland Talent Group als Sales Manager Finance. Ik vind het een uitdaging om de spil te zijn tussen de kandidaten en de opdrachtgevers. Het matchen van ‘perfecte kandidaten’ voor onze opdrachtgevers geeft veel energie en voldoening. De Holland Talent Group voelt aan als een warm bad waar ik in terecht ben gekomen. Met veel enthousiasme, betrokkenheid en een gezonde ambitie staan zij open voor opdrachtgevers, kandidaten en werknemers.

T. 0643442948 | E. richard@hollandtalentgroup.com

Joost van der Kaa

Consultant

Graag stel ik me aan u voor: Mijn naam is Joost van der Kaa.
Na Ruim 12 jaar gewerkt te hebben binnen Facility Management ben ik in 2021 bij de Holland Talent Group gestart als Consultant Finance. In mijn vorige werkzaamheden werkte ik nauw samen met zowel mijn klanten als mijn medewerkers om een zo’n goed mogelijke dienstverlening te kunnen leveren. Ik vind het belangrijk om duurzame relaties op te bouwen, met onderling vertrouwen. Met veel energie en plezier ga ik voor u de perfecte match realiseren tussen opdrachtgever en kandidaat.

T. 0611079971 | E. joost@hollandtalentgroup.com

Dick Wittebrood

Recruiter

Mijn naam is Dick Wittebrood en ik werk sinds 2022 bij de Holland Talent Group. Ik ben actief in het zoeken van de perfecte match tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Met een gemotiveerde en positieve instelling probeer ik dagelijkse topkandidaten te spreken die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Dit doe ik met een gedisciplineerd team, waar ik elke dag nieuwe dingen van leer.

T. 0681590041 | E. dick@hollandtalentgroup.com