Controller – Sassenheim

Controller Sassenheim

Ben jij op zoek naar een zelfstandige en eindverantwoordelijke rol bij een stevig groeiende organisatie in het MKB?

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Wat is jouw drive in je werk? Wat heb jij nodig om met plezier naar je werk te gaan? Aandrijving zorgt voor vooruitgang. Dit is in de techniek zo, maar ook als mens. Daarom vragen wij bewust wat jouw drive is. Heb je nog het idee dat je vooruitkomt? Heb je ambitie en wil je verder? Dan hebben wij een werkgever gevonden (of eigenlijk hebben zij ons gevraagd), om jou eens mee te nemen en voor te stellen als nieuwe werknemer in een verantwoordelijke functie. In de Duin- en Bollenstreek kun jij bij een echt en hecht familiebedrijf, gespecialiseerd in aandrijftechniek, je financiële kennis kwijt en verder ontwikkelen. Het bedrijf maakt een enorme groei door, zij gaan dus hard vooruit. Doe je mee? Reageer dan op deze functie:


Controller (32-40 uur)

Functie

Met het creëren, optimaliseren en onderhouden van aandrijfsystemen worden ondernemers in de industriële sector al 70 jaar ontzorgd. Het totale team omvat 50 gedreven (hoe kan het ook anders) medewerkers.

Als Controller heb je een grote verantwoordelijkheid voor de financiële administratie. Dit is onmisbaar voor de bedrijfsvoering. De machinebouw heeft je interesse, dat is wel belangrijk om goed te integreren met de bedrijfsmissie en innovatie. Omdat jouw financiële rapportages en het contact met stakeholders beide betrouwbaar zijn, weet je op vlotte wijze de gevraagde informatie te verstrekken.

De financiële gegevens zijn in jouw handen de drijvende kracht. Je bent verantwoordelijk voor een correcte verwerking van verschillende administraties, zoals de financiële administratie, personeels- en pensioenadministratie en de voorraad- en de productieadministratie.

Als Controller weet je hoe belangrijk de begrotingen zijn en daarom stel je deze netjes en tijdig op. Je bent betrokken sparringpartner in vraagstukken hiermee verband houdend. Met je scherpe analyses adviseer je het management, afdelingshoofden en de directeur. Omdat het een familiebedrijf is en een platte organisatie, werkt iedereen mee, dus ook de directie. Onlangs is het bedrijf van vader op zoon overgegaan en allen zijn zeer betrokken. Dat is fijn, want er is op deze wijze weinig afstand en een breed draagvlak.

Je gaat je ook bezighouden met periodieke rapportages, bankboekingen, controlewerkzaamheden en fiscale aangiften.

Budgettair ben je goed op de hoogte en je bewaakt liquide middelen. Verder ben je als afwisseling in deze functie het (financiële) aanspreekpunt voor externe partijen, zoals accountants, verzekeringsadviseurs en de Arbodienst.

Wat heb je nodig?

De industriële sector heeft je interesse

 • Je Nederlandse taalvaardigheden zijn uitstekend. Engels en Duits is een pre
 • Je voelt je thuis in een platte organisatie met medewerkers tussen 30 en 40 jaar in een no-nonsense cultuur
 • Je bent enthousiast en positief ingesteld, je werkt graag samen in deze sfeer
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je doet wat je zegt en zegt wat je doet
 • Integriteit vind je belangrijk, net als representativiteit en discretie
 • Je hebt daadkracht en denkt volop mee met organisatorische belangen
 • Qua opleiding heb je Bedrijfsadministratie afgerond, of een vergelijkbaar diploma op minimaal hbo-niveau

Wat bieden we jou?

“Meng respect en harmony met professie in techniek voor optimaal succes”

 • Niemand is hier alleen, samen sterk is een handelsmerk en draait op volle toeren
 • Expertise en kennis wordt met elkaar gedeeld, er is veel ruimte voor ontwikkeling
 • Je gaat een mooie baan tegemoet bij een innovatief en dynamisch bedrijf
 • Je krijgt een vast contract na een bepaalde tijd, bij wederzijdse tevredenheid
 • Er is een aanbod in opleiding voor je verdere ontwikkeling
 • De reiskosten voor woon-werkverkeer worden vergoed
 • Er is een goede pensioenregeling
 • Er hoort een uitstekend salaris bij deze functie en dit bedrijf
 • Vakantie mag genoten worden, dus 30 dagen is je gegund (o.b.v. 40 uur)

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Sjaak@hollandtalentgroup.com.

Sjaak Oudshoorn, Directeur Holland Talent Group | 071-3030035| 06-3477 6693

Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures