Freelance Consultant – Leiden

Account manager Leiden

Ben jij die ondernemende freelancer met een fijne neus voor financieel talent? Bij ons stap je op een rijdende trein!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Holland Talent Group bemiddelt al 25 jaar met succes financials naar hun volgende baan, voornamelijk in het (groot) mkb. Met een bestand van meer dan 15.000 financieel-administratieve professionals zijn wij een middelgrote speler, met een uitstekende slagings-rate. Vanwege onze groeiende activiteiten willen wij ons team versterken met een gedreven Freelance Consultant. Een echte ondernemer, met een fijne neus voor financieel talent, die snel partijen aan elkaar weet te koppelen voor de perfecte match. Iemand met een gezond gevoel voor commercie, maar altijd empathisch en respectvol naar de klant en kandidaat, waarbij de menselijke maat de boventoon voert. Volledig zelfstandig, maar omringd door een team enthousiaste collega’s op wie je altijd kunt rekenen. Stap jij op deze vlot rijdende trein en creëer je zo een mooie omzet? Je kaartje is al betaald want voor jou als franchisenemer geldt er geen startfee. Nieuwsgierig? Dan maken we graag kennis met jou als

 

 

Freelance Consultant

Functie

 • Als zzp’er/franchisenemer ga je actief op zoek naar geschikte kandidaten voor de profielen van je opdrachtgevers.
 • Deze profielen stel je zelf op, gebaseerd op de oriënterende gesprekken die je voert met je klanten.  
 • Hiervoor maak je optimaal gebruik van de geavanceerde tools die Holland Talent Group hiervoor faciliteert.
 • Daarnaast voer je actief acquisitie door afspraken te maken met (potentiële) opdrachtgevers in het (groot) mkb en intakegesprekken te voeren.
 • Je opereert volledig zelfstandig, maar je maakt deel uit van een team dat je kan ondersteunen bij jouw werkzaamheden, zoals contacten leggen, klantresearch, gezamenlijke intakes met kandidaten, etc. 
 • Als freelancer ontwikkel je uiteraard je eigen stijl, maar deze sluit altijd aan bij de bedrijfscultuur en doelstellingen van Holland Talent Groep.
 • Over de voortgang van je werkzaamheden en lopende W&S-trajecten heb je regelmatig contact met je opdrachtgever. 

Wat heb je nodig?

 

In onze sterk groeiende en afwisselende branche maakt Holland Talent Group het verschil door de zaken anders aan te pakken dan anderen. Consultants Finance krijgen bij ons veel vrijheid van handelen om succesvol te zijn voor onze opdrachtgevers en tegelijk het beste uit zichzelf te halen. Die vrijheid gaat als Freelance Consultant nog een stapje verder. Je bent zelfstandig ondernemer binnen ons bedrijf, met een eigen prestatieverplichting, maar gezamenlijk streven we naar het behalen van onze doelstellingen en die liggen hoog.

 

Belangrijk hierbij is dat jij je thuis voelt bij ons en dat wij elkaar goed liggen. Het beste resultaat bereik je als je aan een half woord van elkaar voldoende hebt. Mensen die hier werken, zijn enthousiast, initiatiefrijk, ambitieus, collegiaal en weten van aanpakken. Een andere belangrijke USP is een verfrissende dosis humor. Er wordt hier hard en doelgericht gewerkt, maar altijd in een open en informele atmosfeer. En voor de vrijdagmiddagborrel is geen beter decor denkbaar dan hartje Leiden, waar ons kantoor gevestigd is.    

Wat bieden we jou?

 • Als goede luisteraar en analist weet jij behoeften te doorgronden en te vertalen in een helder kandidaatprofiel.
 • Je bent commercieel ingesteld, sterk in cijfers, maar verliest de menselijke maat nooit uit het oog.
 • Op basis van jouw mensenkennis kun je snel peilen wat voor vlees je in de kuip hebt.
 • Communicatief ben je sterk en ‘levelen’ op verschillende niveaus gaat jou gemakkelijk af.
 • De uitkomst van een intakegesprek weet je helder weer te geven in een verslag.
 • Elke nieuwe opdracht probeer je met de juiste drive tot een goed einde te brengen.
 • Je staat sterk in je schoenen en laat je niet makkelijk uit het veld slaan, ook niet bij tegenslag.
 • Bij een mismatch met een kandidaat weet jij dit gemotiveerd en respectvol over te brengen.
 • Jij herkent jezelf in eigenschappen als: discipline, structuur, drive, hands-on, enthousiasme, collegialiteit en humor.
 • Als franchisenemer opereer je volledig zelfstandig, maar je zorgt voor gestructureerde terugkoppeling naar je opdrachtgever.
 • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands woord en geschrift, dezelfde vaardigheid in het Engels is een pre.
 • Los van je zelfstandigheid ben je een enthousiaste teamplayer.
 • Om als freelancer toe te treden tot Holland Talent Group is de inbreng van een eigen netwerk een absolute must!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

 • Je treedt toe tot een succesvolle organisatie, waarbinnen jij je als vrij ondernemer optimaal kunt manifesteren, met een uitstekend omzetperspectief.
 • Hiervoor is geen startfee verschuldigd, wel breng je je eigen netwerk in.
 • Bij je werkzaamheden kun je rekenen op de ondersteuning vanuit een team enthousiaste collega’s en je maakt gebruik van geavanceerde tools om jouw werk optimaal te kunnen uitvoeren.
 • Je werkt zelfstandig, maar het resultaat is op basis van een team effort.
 • In hartje Leiden werk je vanuit een modern kantoor, waar de eerste opdracht al op je ligt te wachten!
 • Het Centraal Station is op loopafstand en er is ruime parkeergelegenheid bij het kantoor.
 • De menselijke maat vormt de rode draad bij Holland Talent Group. Dit merk je aan de prettige, open werksfeer met veel aandacht voor elkaar. De vrijdagmiddagborrel is altijd geslaagd!     

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures