Financieel medewerker – Zwijndrecht

Vacatures Zwijndrecht

Er komt veel kijken bij vastgoedmanagement. Vind jij deze branche ook zo interessant? Dan hebben wij een heel mooi aanbod voor jou!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Er komt veel kijken bij vastgoedmanagement. Vind jij deze branche ook zo interessant? Dan hebben wij een heel mooi aanbod voor jou. Je kan werken vanuit huis en op een mooi kantoor in Zwijndrecht, waar de lunch elke dag een cadeautje is. Bij deze succesvolle ondernemers worden belangen van vastgoedinvesteerders begrepen. Met verhuurstrategieën, de huuradministratie, onderhoud en incassotrajecten, mag dit allround management worden genoemd. Niet voor niets vinden klanten hun weg naar deze organisatie. Daar kun jij met jouw financiële kwaliteiten een mooie aanvulling op worden. Hoe? Door te reageren op deze functie:Financieel Medewerker/Administrateur (32-40 uur)


Functie

Eigenlijk ben jij ook allround als het gaat om het uitvoeren van taken. Dat maakt de functie ook aantrekkelijk. Saaie werkdagen bestaan hier niet. Om te beginnen is het team goed op elkaar ingespeeld. Het versterken van elkaars kwaliteiten staat voorop.

Financieel-administratief verwerken van de eigenarenadministratie is aan jou besteed. Je werkt nauwkeurig en hebt er plezier in.

Terwijl je hier zorgvuldig mee bezig bent, heb je oog voor de financiële werkprocessen. Jouw ideeën zijn welkom als er verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

Je bent ondersteuner bij het opstellen van financiële rapportages en jouw analytische vaardigheden worden volop benut bij het verwerken van financiële data.

Wat heb je nodig?

 • Misschien heb je al ervaring in het vastgoed opgedaan? Je hebt er in ieder geval affiniteit mee
 • Je streeft naar successen en denkt mee met het team, je neemt een actieve rol aan
 • Communicatief ben je sterk vaardig, je werkt ook graag samen en je hebt een positieve houding
 • Je werkt nauwkeurig en bent precies in je werkzaamheden
 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau in de financiële richting

Wat bieden we jou?

 •  Hybride werken (hoewel je de lunch niet echt wil missen, denken wij)
 • Een boeiende sector waar klantgerichtheid vanzelfsprekend is
 • Ruimte voor ontwikkeling en een prettige wijze van samenwerking
 • Elk weekeind vrij!
 • Het salaris bedraagt afhankelijk van uren, ervaring en kennis: € 2.500.00 - € 4.000.00 per maand
 • Uitstekende secundaire voorwaarden;
 • Bedrijfsfeesten, kerstpakketten, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, vakantiegeld
 • Je kan hier gratis parkeren

Investeer in je eigen vastgoed; je baan bepaalt de mate van woongenot!

Waar wacht je nog op?

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:


Dan graag je CV naar Dick@hollandtalentgroup.com.

Dick Wittebrood, Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035/ 06-28281009

Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN


Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures