Financieel Administratief Medewerker – Utrecht

Finance Utrecht

Hybride werken en je eigen uren indelen, hier kan het. Solliciteer nu!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Dit is een leuke combi vinden wij, je functie is financieel-administratief, maar je hebt ook gesprekken met klanten. Mensen uit diverse branches die hun onderneming tot een succes willen maken, of dit al hebben bereikt en zich bezighouden met hun passie, hun droom en hun business.

En jij? Jij bent de drijvende kracht, want je kent hun financiën en weet hen goed te informeren en te adviseren. Dat voelt lekker, hè? Vinden de medewerkers ook, die jouw collega’s kunnen zijn op korte termijn. Dus, ga je mee naar Utrecht? Solliciteer op deze baan: Financieel Administratief Medewerker (32-40 uur)

Functie

De ondernemers uit het mkb, worden dankbaar de boekhouding, fiscale- en financiële zaken uit handen genomen. Op zeer betrokken wijze overigens, want kritisch, lerend, ondernemend, doortastend, slim en betrouwbaar, dat zijn ze bij dit bedrijf ‘gewoon’.

Je werkzaamheden zijn het verwerken van in- en verkoopfacturen en bankmutaties verwerken. Ook ga je de omzetbelastingen voor klanten opstellen.

Omdat je de klant en het dossier kent, kun je een goede financiële begeleiding bieden. Precies wat zo gewaardeerd wordt door veel klanten en daarom het bedrijf maar blijft groeien. Persoonlijk contact is immers minstens zo belangrijk naast een nauwkeurige, correcte en tijdige financiële administratie.

Omdat de werkzaamheden afwisselend zijn in administratieve taken en klantcontact, maakt deze baan het voor jou juist zo aantrekkelijk. Je houdt wel van uitdagingen en dossiers mogen ook best wat complexiteit hebben, daar leer je alleen maar van. Je komt in een team die elkaar helpt. Er zijn ervaren seniors en juniors financials, dus een mooi gemêleerd gezelschap.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een afgeronde, relevante financieel-administratieve opleiding, zoals bijvoorbeeld: PDB of MBO4
 • Daar blijft het niet bij want je wil graag doorontwikkelen en dit aanbod krijg je hier!
 • Bij voorkeur heb je al 2 tot 5 jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie
 • Je kan goed plannen en organiseren, je hebt geen stress als er iets tussendoor komt, want je houdt overzicht en bewaart rust om je werk goed te blijven doen
 • Cijfermatig bent je sterk ontwikkeld. Je kent het verhaal van de ondernemer achter de cijfers en zo ben je er ook mee bezig. Daar komen de beste adviezen uit voort
 • Communicatief ben je duidelijk, discreet en klantgericht

Wat bieden we jou?

 • Je bent welkom als je tussen 32 en 40 uur per week wil werken bij een hecht, sociaal en professioneel team van zowel ervaren specialisten als jonge nog lerende mensen
 • De uren deel je zelf in, die vrijheid vinden ze heel normaal op basis van goed vertrouwen
 • Hybride werken is mogelijk
 • Je gaat zowel persoonlijk- als vaktechnisch doorontwikkelen door de coaching en opleidingsmogelijkheden
 • Er is een goede pensioenregeling
 • Je krijgt op basis van 36 uur 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com

Tel: 071-3030035 | 06-14589196

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures