Financieel Administrateur – Utrecht

Administrateur Utrecht

Cellen, organen en technologie i.c.m. de boekhouding verzorgen in het Engels

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Even opletten a.u.b. Dit is een mooie functie in een zeer interessante branche; namelijk Single-cell sequencing.

We leggen het eerst even uit, maar voordat je verder leest is het goed om alvast te weten dat je Engelse taalvaardigheden uitstekend moeten zijn. Is het dat? Mooi, lees snel verder. Singel-cell sequencing omvat technologie waardoor er informatie beschikbaar komt over hoe cellen in organen precies werken. Met deze informatie kunnen o.a. het ontstaan van ziektes beter worden begrepen en daarop worden geanticipeerd. Het bedrijf waar jij dus eervol voor aan de slag mag gaan, heeft een Internationaal klantenbestand o.a. in de academische wereld. Voor dit snelgroeiende biotechbedrijf werk je samen met de laboratoriummedewerkers en verkoopmedewerkers aan deze bijzonder belangrijke missie; het oplossen van biologische problemen. Jij kan met jouw unieke cellen een belangrijke bijdrage leveren met je skills in Finance, want de functie is:


Financieel Administrateur (32 uur) €3.500/€4.000

Functie

In deze functie werk je samen met je collega’s van het team Finance aan de maandelijkse afsluitingen.

Daarnaast ben je ondersteunend aanwezig in diverse financiële data-analyserende taken voor de Head of Finance.

Omdat je als spil van het team het aanspreekpunt bent, heb je voldoende uitdagingen. Vragen die bij jou terecht komen, kunnen van klanten zijn en medewerkers vanuit zowel het laboratorium als de verkoopafdeling. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken, je werkt daarin constructief samen met je directe collega’s en koppelt de informatie terug aan de vragensteller.

Ook assisteer je bij het opstellen van jaarrekeningen en voor de jaarlijks audit lever je de financiële informatie tijdig en correct aan.

De inkomstenstroom verwerk je nauwkeurig en je beheert de administratie van uitgaande facturen.

Uiteraard heb je – passend bij deze functie - oog voor eventuele risico’s en je hebt financieel inzicht op korte- en lange termijn. Jouw adviezen vanuit analyses zijn waardevolle rapportages met duidelijke onderbouwing voor het management.

Verder houd je je bezig met de debiteuren- crediteurenadministratie en de personeelsadministratie.

De werklocatie gaat je cellen prikkelen; een state-of-art laboratorium. Wie doet je dat na?

Wat heb je nodig?

Je bent als vanzelfsprekend voor deze functie een persoon die eigen taken en verantwoordelijkheden inziet en waarmaakt, maar ook ben je gericht op verbeteringen in werkprocessen. Je begrijpt de bedrijfsambitie en ondersteund dit.

 • Je cijfermatige vaardigheden zijn sterk ontwikkeld
 • Je hebt een afgeronde opleiding gericht op Finance/Boekhouding of anderszins een passend diploma op minimaal MBO-niveau
 • Je hebt een aantal jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie
 • Microsoft office zit bijna in je genen
 • Communicatieve vaardigheden beheers je uitstekend
 • Je kan strak plannen en weet, ondanks ad hoc werkzaamheden, tijdig en correct te zijn en blijven
 • Engels spreek en schrijf je als je voertaal, Nederlands hoeft niet per se, maar is wel fijn

Wat bieden we jou?

 • De bedrijfsstructuur is niet hiërarchisch. De werksfeer is prettig, mensen ondersteunen elkaar in ambitie en waarderen elkaars ideeën
 • Er is volop ruimte voor ontwikkeling en groei, zowel voor jou als medewerker, als het bedrijf zelf die snel groeit en niet te vergeten ontzettend belangrijk werk levert
 • Er worden maandelijkse sport- en spel activiteiten georganiseerd, zonder verplicht karakter
 • De algemene- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend
 • Het salaris bedraagt € 3500 - € 4000.-


Wij, van De Holland Talent Group, trekken graag onze witte laboratoriumjassen aan om jou voor te stellen!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Joost@hollandtalentgroup.com.


Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06-11079971


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures