Financieel Medewerker – Utrecht

Finance Utrecht

Jouw persoonlijkheid is belangrijker dan wat jij al kan binnen de financiële administratie waarbij je 2 dagen vanuit huis kan werken met kantoren in Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Omvergeblazen door frisse winden en dito contentspecialisten, zo ongeveer maakten wij, De Holland Talent Group, kennis met deze potentiële werkgever voor jou! Hou je vast want ze gaan snel en hebben tegelijk bijzonder veel aandacht voor wie jij bent en wat je kunt. Teamspirit creëert succes op grote schaal! Voor deze gave club specialisten in arbeidsgerichte content zoeken wij jou als:Financieel medewerker (24-36 uur) max €3.400,-

Functie

Je kunt werken op drie locaties in grote steden: Amsterdam, Den Haag of Utrecht én de helft van de tijd doe je lekker thuis, op tijdstippen die passen bij jouw mogelijkheden. Ideaal dus als je deze flexibiliteit nodig hebt! Leuk detail; ze kijken niet naar je leeftijd. Het totale aantal professionals van de hele organisatie bedraagt 120 mensen van jong tot ouder. Iedereen brengt zijn expertise mee vanuit die levensfase bekeken. Dat vinden wij nu een vernieuwende kijk. Klopt ook, want ze staan open voor veranderingen en zijn marktgericht. Momenteel bestaat het financiële team uit een Business Controller waar je aan rapporteert en een uitzendkracht. Schuif maar aan want ze zijn blij als je komt.

Je werkzaamheden voor de financiële administratie bestaat uit facturatie/ debiteuren- crediteuren/ betalingsverkeer en de salarisadministratie voor 120 FTE. Daarnaast sta je klanten en collega’s te woord en weet je vragen te beantwoorden over financiën en (salaris) administratie. In jouw rol ga je ook de projectadministratie op je nemen. Voordat we verder gaan is het fijn om te weten, dat je dit nog niet per definitie al moet kennen. Ze leren het je graag. De taken die erbij horen zijn onder andere: controlewerkzaamheden op facturen en opstellen van projectrapportages. Je kunt terugvallen op de Businesscontrollers en de vestigingsmanagers, dus je hoeft niet te zwemmen met je vragen

Wat heb je nodig?

Content ontwikkelen, optimaliseren en organiseren vraagt focus en veel creativiteit. Maar ook interesse in de klanten en hun business. Ze vinden het tof als jij hier belangstelling voor hebt en de marketing begrijpt. Jij past in het team als je:

 • Een opleiding in de richting van bedrijfsadministratie hebt afgerond op MBO4-niveau, of bijna klaar bent met je opleiding
 • Je bent een doener en een oplosser, zelf los je niet zo gauw op en weet je goed wie je bent
 • Je bent enthousiast en nieuwsgierig
 • Je bent een goede vraagbaak en blijft kalm bij een hoeveelheid vragen van drukke (beetje gekke) collega’s
 • Je weet het management van relevante informatie te voorzien, waar zij om vragen
 • Je bent een cijfermagneet, je doet niets liever en werkt nauwkeurig

Wat bieden we jou?

Dit is de perfecte job voor een flexibele, enthousiaste, humoristische, losse, frisse en energieke professional!

 • Samen doen ze echt veel leuke dingen, van bedrijfsuitjes tot zelfs skitrips!
 • Je krijgt een laptop en telefoonvergoeding voor zakelijke gesprekken
 • Je salaris bedraagt o.b.v. een 40-urige werkweek: € 2.690 - € 3.400
 • Je gaat je verder ontwikkelen door een opleidingsbudget, trainingen en het bezoeken van evenementen
 • 27 dagen vakantie!
 • 50 procent van je premie pensioen wordt betaald door werkgever
 • Afhankelijk van hoe je reist krijg je vergoedingen voor het ov, de kilometers of je maakt gebruik van een fietsplan


Deze op waarheid beruste content, is waarom je ernaartoe rent!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Joost@hollandtalentgroup.com.


Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06- 11079971


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures