Jr. Financieel Administratief Medewerker – Haarlem

Finance Haarlem

Ben jij communicatief sterk en vind je het leuk om binnen de financiele administratie in korte tijd veel te leren binnen een heel gezellig team in het centrum van Haarlem naast het station dan ben jij de perfecte Financial.

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Ondernemers hebben het druk met hun corebusiness. De administratie geeft vaak kopzorgen. Daar hebben ze bij jouw potentiële nieuwe werkgever goede oplossingen voor. Er wordt dienstverlening geboden in automatisering en het inrichten van data voor financiële processen. De administratie van de klanten is hierdoor een zorg minder. In regio Zuid-Kennemerland kun je werken in een klein team, waar de directeur operationeel meewerkt. Dit zegt iets over sfeer en mentaliteit, want die is hier prettig. Men communiceert in korte lijnen met elkaar. De snelgroeiende onderneming heeft succes door de kwalitatieve dienstverlening met als drijvende kracht het team, dat echt wordt gezien. Je expertise heeft hier daadkracht, je krijgt kansen en mogelijkheden én je wordt gewaardeerd om je inzet. Deze functie is een mooie kans om ervaringen op te doen als junior Finance professional, dus wacht niet te lang met reageren op deze functie:


Junior Financieel Administratief Medewerker (24-32 uur)

Functie

Jouw taken zijn in het begin grotendeels gericht op ondersteuning van de financiële taken en processen, waarin je steeds meer verantwoordelijkheden opbouwt. In een klein team van totaal 5 vind je snel je weg. Je hebt inmiddels al ervaring opgedaan en ambitieus als je bent, sta je open voor uitdagingen.

De klantenkring is vanuit het mkb in diverse branches. Lekker afwisselend dus. Op informele manier worden klanten geholpen. In het contact met klanten informeer je aan de hand van de financiële overzichten en dossierinhoud. Financiële vraagstukken die erg complex zijn, deel je met een collega die bereid is jou te helpen. Teamwork voorop.

Je beheert de administraties van klanten en houdt hun dossiers financieel up-to-date. Je gaat fiscale aangiftes voorbereiden en ditzelfde geldt voor de periodieke rapportages en jaarrekeningen.

Wat heb je nodig?

“Klant- en doelgericht werk jij met een lach op je gezicht”


 • Je hebt een afgeronde opleiding in Bedrijfseconomie/Finance of Accountancy afgerond op mbo-/hbo-niveau
 • Je bent cijfermatig goed ontwikkeld
 • Je vindt het leuk om in een kleine, informele organisatie te werken
 • Je wil je graag verder ontwikkelen
 • Je denkt graag mee met organisatorische ontwikkelingen en de groei van het bedrijf
 • Je hebt werkervaring opgedaan in de financieel-administratieve sector
 • Je bent woonachtig in de regio

Wat bieden we jou?

 • De locatie ligt dicht bij het station en is goed bereikbaar
 • Afhankelijk van de ervaring die je meeneemt, bedraagt het salaris tussen € 2.300 - € 3.200 o.b.v. 40 uur
 • Je mag gedeeltelijk thuiswerken
 • Het aantal vakantiedagen is 25 op fulltime basis en het vakantiegeld bedraagt 8 %
 • Je bouwt een goed pensioen op
 • Je staat als mens met jouw unieke kwaliteiten centraal in deze organisatie
 • Een fijne werksfeer in een hecht team

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Joost@hollandtalentgroup.com.


Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06-11079971


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures