Administrateur – MIJDRECHT

Administrateur MIJDRECHT

Zoek jij een veelzijdige functie met verantwoordelijkheden en ruimte om je controlling skills in te zetten? Dan is deze vacature voor Senior Administrateur precies wat je zoekt!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Dit bedrijf in de logistieke sector is gevestigd in de bruisende regio Mijdrecht en is een ware specialist in het vervoer van bloemen en planten, vooral naar Frankrijk. Met ongeveer 360 werknemers en een modern wagenpark van 200 vrachtwagens, bieden ze een dynamische en internationale werkomgeving waar elke dag anders is. Ze zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren Senior Administrateur met controlling skills die zich thuis voelt in een informeel bedrijf waar flexibiliteit hoog in het vaandel staat.

Senior Administrateur met Controlling skills!

Functie

Als Senior Administrateur ga jij een cruciale rol spelen binnen het financiële team. Je wordt dé sparringpartner voor de CFO en helpt bij het opstellen van maand- en kwartaalrapportages, waarbij je niet alleen kijkt naar de cijfers maar ook waardevolle inzichten levert. Daarnaast ondersteun je de salarisadministratie en zorg je ervoor dat alles administratief tot in de puntjes geregeld is.

Wat ga jij doen als Senior Administrateur?

  • Fungeren als sparringpartner voor de CFO
  • Voorbereiden van maand- en kwartaalrapportages
  • Ondersteunen van de salarisadministratie
  • Opstellen van duurzaamheidsrapportages (CSRD)
  • Beheer van de boekhouding

Wat heb je nodig?

Voor deze uitdagende rol zoeken zij een ervaren administrateur met sterke analytische vaardigheden. Je bent een teamspeler met een hands-on mentaliteit, en je voelt je comfortabel in een snel veranderende omgeving waar jouw kennis van buitenlandse ondernemingen goed van pas komt.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn in deze functie?

  • HBO werk- en denkniveau, met ruime ervaring in finance
  • Ervaring met buitenlandse ondernemingen is een pré
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Minimaal 28 uur per week beschikbaar
  • Je hebt oog voor detail en houdt van nauwkeurig werken

Wat bieden we jou?

In deze rol krijg je volop mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen. Naast een aantrekkelijk salaris en flexibiliteit in werktijden, biedt het bedrijf uitstekende opleidingsmogelijkheden en de kans om te werken binnen een dynamisch, internationaal team.

Wat kun je verwachten van deze werkgever?

  • Salaris tussen de €4500 en €5500 op basis van 40 uur
  • 2 dagen thuiswerken na de inwerkperiode
  • Reiskostenvergoeding
  • Opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Dick via dick@hollandtalentgroup.com of app naar 06-28281009. Voor meer informatie kun je bellen naar Dick Wittebrood, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06-28281009.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures