Financial Controller – Utrecht

Controller Utrecht

Kom werken binnen een snelgroeiend bedrijf met internationale allure!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Dit is een snelgroeiende organisatie dat slaapaccommodaties biedt op evenementen en grote festivals, zoals Mysteryland en Tomorrowland. Bij 100 tot wel 5000 evenementen in heel Europa en zelfs Australië, kunnen gasten losgaan en slapen in compleet ingerichte tenten. De organisatie is onderdeel van een grote, wereldwijde entertainment group, gehuisvest in Londen. Deze energieke en creatieve mensen zoeken altijd naar iets nieuws en meer. Het is een hecht team en er wordt veel gelachen met elkaar. Midden in deze bruisende cultuur, kun jij een warme plek creëren voor je carrière. Ben je de financiële expert en wil je voor een unieke organisatie werken waar de vonken vanaf spatten? Reageer dan snel op deze functie: Financial Controller (40 uur)

Functie

Voor je taken en verantwoordelijkheden neem je genoeg ervaring mee als Controller. Je houdt namelijk naast de uitvoer van je werkzaamheden, ook toezicht op de uitvoer van de financiële werkzaamheden. Dit betreft de boekhouding, de salarisadministratie, belastingen, periodieke afsluitingen, rapportages en interne financiële controles.

Omdat jij de relevante wet- en regelgeving kent, kun je deze processen goed begeleiden. Je ziet toe op correcte naleving en draagt verbeteringen aan, waar je ziet dat dit nodig is.

Je gaat je bezighouden met de grootboekadministratie en het opstellen van de periodieke rapportages. Met jouw expertise weet je ook te bouwen en in te richten, maar dan met cijfers. Je ziet daarin ook risico’s, oorzaak en prognose en je denkt mee met de groei van de organisatie. Je hebt ook regelmatig contact met budgethouders. Daarin stuur je eventuele correcties en verbeteringen aan. Daarnaast zie je er ook op toe dat er correcte rapportages aan de entertainment group worden verstrekt.

Jouw algemene inbreng zorgt voor een helder financieel beeld voor het management. In samenwerking met de Managers, zul je als sparringpartner optreden. Je wordt en bent betrokken bij besluiten op financieel gebied, zoals investeringen.

Wat heb je nodig?

 • Je bent een strategische denker en hebt daadkracht
 • Je leeft je goed in en je hebt affiniteit met entertainment
 • Organisatorisch ben je de man of vrouw op het podium
 • Groot is voor jou niet groot genoeg en zo kun jij ook data vertalen en doelen stellen
 • Je bent grote ondersteuner in verbeteringsprocessen
 • Communicatief ben je vlot en helder en je kan snel schakelen
 • Je bent taalvaardig in het Nederlands en Engels
 • Financiële verwerkingen doe je nauwkeurig en handig in het ERP-systeem (Exact online)
 • Deze branche kent geen vastomlijnde structuur in werktijden en reistijden, je vindt dat geen probleem
 • Je hebt een internationale visie en hebt ervaring in een soortgelijke werkomgeving opgedaan
 • Excel is je vriend
 • Je hebt 6 tot 8 jaar ervaring als Controller
 • Je hebt een Bachelor degree in Accounting/ Finance, bij voorkeur met CPA- certificaat

Wat bieden we jou?

 • Een inspirerende werkomgeving en een superenthousiast team
 • Werk en balans is goed geregeld
 • Er is tijd en aandacht voor een goede inwerkperiode, o.a. door de CFO
 • Je groeit en ontwikkelt in een Internationale omgeving
 • De werkplek is tot maart 2024 in Utrecht, daarna Vianen
 • Een uitstekend salaris gericht op je kennis en ervaring

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com

Tel: 06-14589196

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures