Financieel medewerker/Assistent-Controller – Rotterdam

Finance Rotterdam

Voel jij je thuis in de combinatie financiële administratie, analyses en rapportages en wil jij een stap verder in je vak?

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

24-32 uur

Salaris: € 3.000 - € 4.000 (o.b.v. fulltime/40 uur)

25 vakantiedagen plus 7 atv-dagen (o.b.v. fulltime) 

Bij dit Rotterdamse familiebedrijf, actief in logistiek vastgoed, handel en verhuur van kranen en investeerder in innovatieve start-ups vind je alle uitdaging die je in jouw vakgebied zoekt. Zowel operationeel als strategisch: elke dag is vol afwisseling.

Dit ga je doen binnen een enthousiast Finance-team, samen met 6 leuke collega’s. Work & Play gaan hier hand in hand, want naast hard werken is hier veel aandacht voor activiteiten en events en voor elkaar. Kennismaken? We zien jou graag verschijnen als de nieuwe 

 

Financieel medewerker/assistent-Controller 

 

Mogelijkheid van flexibele werktijden

 

Functie

·         Regelmatig terugkerende werkzaamheden hebben betrekking op in- en verkoop en bankmutaties.

·         Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen van periodieke rapportages, budgetten en prognoses.

·         Je assisteert bij het voorbereiden en verzorgen van btw-aangiften.

·         Een belangrijke taak is het ondersteunen van de Controllers, die op hun beurt rapporteren aan alle stakeholders binnen en buiten de organisatie.

·         Procesverbetering en -optimalisatie zijn strategisch onderdeel van de bedrijfsvoering. Met jouw analytisch vermogen zie jij de mogelijkheden, die je weet te vertalen in concrete en uitvoerbare oplossingen.

Als teamplayer slaag jij erin om samen met je collega’s een constructieve samenwerking te creëren, die bijdraagt aan het succes van de onderneming. Samen zien jullie erop toe dat de kernwaarden van de groep in stand blijven

Wat heb je nodig?

·         Naast een precieze cijferaar ben je een geboren analyticus, met een scherp oog voor detail.

·         Jij ziet verbanden en overziet de grote lijnen binnen een organisatie. Je snapt de business achter de getallen.

·         Jouw werkhouding is proactief en je bent resultaat- en oplossingsgericht. Graag neem je zelf het initiatief.

·         In je communicatie ben je open, toegankelijk en helder, op elk gewenst niveau.

·         Mede dankzij deze eigenschappen ben jij een collegiale teamplayer, die makkelijk met mensen omgaat.

·         Exact software en ERP-systemen zijn voor jou bekend terrein en je hebt ervaring met de verwerking van gedigitaliseerde facturen.

·         Jij hebt ten minste 2 jaar relevante werkervaring in het dagelijks verwerken van financiële informatie en met ondersteuning bij het opstellen van periodieke rapportages.

Jij vindt dat je nooit bent uitgeleerd en werkt graag aan je eigen vakkennis. 

Wat bieden we jou?

·         Een uitdagende, veelzijdige en afwisselende baan bij een mooi en succesvol familiebedrijf met een aantrekkelijke, internationale dynamiek.

·         Veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing, ondersteund met de mogelijkheid van studie.

·         Je gaat werken binnen een enthousiast team met leuke collega’s.

·         Een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

·         Bedrijfsuitjes met overnachting, een gezellige borrel, een smakelijke en gezond ontbijt: ze vormen de kers op de taart.

Een fijne werkplek in een prachtig historisch pand in hartje Rotterdam

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je cv naar dick@hollandtalentgroup.com.

Dick Wittebrood, Consultant, Holland Talent Group | 071-3030035| 06 28281009

Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures