Salarisadministrateur – Amersfoort

Finance Amersfoort

Een veelzijdige functie als salarisadministrateur binnen de meubelbranche!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

In het oosten van provincie Utrecht zit jij er riant bij. Hier bevindt zich namelijk een van de filialen van een meubelbedrijf. Twee broers die in 1992 in Delft een kleine winkel begonnen, hebben het bedrijf uit laten groeien tot 12 filialen. Dat is op zijn minst bewonderingswaardig en daar gaan wij, De Holland Talent Group, met jou eens even voor zitten. Strek je benen en relax, neem even de tijd voor deze mooie vacature. Jij kunt namelijk voor het filiaal in de genoemde provincie aan de slag als:


Salarisadministrateur (32-40 uur)

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de salarisadministratie en ben je natuurlijk op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving. Met belangstelling volg je deze regelgeving zodat je goed kunt inspelen op vragen van werknemers en managers. Met deze wijsheden kun je ook financiële gevolgen overzien en cijfermatig duidelijk in kaart brengen. Iedereen blijft up-to-date door jouw kennis.

De personele- en salarisgegevens registreer je in het systeem en deze houd je bij. Daarnaast verwerk je facturaties en bankmutaties en houd je je bezig met boekhoudkundige taken.

Zit je nog comfortabel? Ja, toch? Deze functie is voor je weggelegd als je al ervaring hebt. Het succes van het bedrijf geeft jou een nog betere rug ondersteuning, want zekerheid is toekomstwaardig. Zo hopen ze ook met jou een lange tijd met plezier te mogen samenwerken.

Wat heb je nodig?

De detailhandel heeft jouw interesse. Jouw bedje moet immers ook gespreid worden, dus deze werkomgeving is een en al inspiratie. Neem het volgende dan nog aan vaardigheden mee:

 • Je werkt zelfstandig en resultaatgericht
 • Cijfermatig heb je sterke skills
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent Nederlands- en Engels taalvaardig
 • Projecten, daar duik je graag in
 • Je kan prima overweg met Exact Online, PowerPoint en Excel
 • Je hebt analytisch vermogen en bent proactief
 • Je woont tot maximaal 40 kilometer bij het filiaal vandaan
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als payroll professional

Wat bieden we jou?

Een vast dienstverband is net zo fijn, als een goede boxspring. Je zult slapen als een os met deze wetenschap. Na een eerste contracttermijn kun je hier - bij wederzijdse tevredenheid - op rekenen.

 • Je salaris bedraagt minimaal € 3.500.00 per maand
 • Je krijgt reiskostenvergoeding
 • Wil je liever parttime? Niet afhaken nu, want dit is bespreekbaar
 • De cao detailhandel is hier van kracht, inclusief uiteraard een goede pensioenregeling
 • Je gaat werken in een heel mooi, trendy bedrijf in een prettige sfeer met leuke collega’s

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com.

Tel: 071-3030035 | 06-14589196

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures