Planner – Amsterdam

Introductie

Onze opdrachtgever is een jonge onderneming die zich bezighoudt met de verkoop van Kopieerapparaten in Nederland. Dit bedrijf is gevestigd in Amsterdam..

Voor onze opdrachtgever zijn wij, de Holland talent Group, op zoek naar een:


Service Planner
 

Organisatie

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus on finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze vakinhoudelijk sterke gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving & selectie van een nieuwe kracht.

Functie

Je onderhoudt contact met de Servicemonteurs die in de buitendienst aan het werk zijn en plant hun werkzaamheden. Aan de andere kant heb je contact met de klanten over storingen, het uit te voeren onderhoud en/of reparaties. Tevens draag je er mede zorg voor dat de servicemonteurs worden voorzien van de juiste materialen en hulpmiddelen ter plaatse bij onze klanten.

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste en gedreven Planner met een frisse blik op service planning. Jouw ervaring is niet het allerbelangrijkste. Onze opdrachtgever is op zoek naar de energieke, proactieve en oplossingsgerichte aanpakker die mee wilt groeien bij dit jonge bedrijf waar sfeer, plezier, samenwerking en mooie resultaten boeken centraal staat. Ben jij communicatief goed. Kan je goed puzzelen en ben jij pragmatisch.

Aanbod

Je komt te werken in een klein en hecht team binnen een inspirerende omgeving. Uiteraard gelden er uitstekende primaire en ook secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij DE partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Solliciteren naar de functie van Service Planner kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4849. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.