Manager Accounting (fulltime) – Duin & Bollenstreek

Controller

Mooie leidinggevende rol bij een modern en sterk bedrijf!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale, logistieke Netwerkorganisatie dat beschikt over een fijnmazig kantorennetwerk in de Benelux. Zij bieden een wereldwijd logistiek dienstverleningsconcept aan en zij opereren onder verschillende merknamen. Voor de Accounting-afdeling gevestigd in de Duin- en Bollenstreek, zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

 

Manager Accounting (fulltime)

“mooie leidinggevende rol bij een internationaal bedrijf”

Functie

Als Manager Accounting stuur je de afdelingen Accounts Receivable, -Payable en Data Processing aan, draag je bij aan de optimalisatie van de financiële processen en ben je sparringpartner voor het management. Het is een functie waarin je echt impact kunt maken op de (toekomstige) manier van werken van de afdeling Accounting. Samen met je team beheer je o.a. de dagelijkse uitstaande saldi, betalingen en bankafhandelingen. Je zorgt voor een optimale bezetting op de afdelingen met daarbij een juiste verdeling van de werkzaamheden. Je zorgt dat de medewerkers hun taken en verantwoordelijkheden tijdig en accuraat uitvoeren. Je bent een gedreven financial met ervaring in accounting en bent eerder verantwoordelijk geweest voor het aansturen van een finance-team (op dit moment 16 medewerkers). Je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager.

Wat heb je nodig?

Je beschikt over een afgerond HBO diploma op bedrijfseconomisch niveau (HEAO/SPD) en brengt 5 tot 10 jaar relevante werkervaring mee en beschikt ook over leiding gevende ervaring. Sterker nog: leiding geven en coaching vind je leuk en je haalt daar veel voldoening uit.

 • je bent bekend met financiële rapportages, boekhoudkundige processen en je hebt inzicht in financiële systemen
 • Je bent op de hoogte van relevante ontwikkelingen in het vakgebied
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en als leidinggevende werk je resultaatgericht en ben je besluitvaardig
 • je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en beschikt over een pragmatische, “get it done” mentaliteit
 • Je hebt dagelijks contact met veel verschillende belanghebbenden en er zullen veel ad-hoc kwesties optreden. Hierbij ben jij de verantwoordelijke die in staat is om verwachtingen te managen en deadlines na te komen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift

Wat bieden we jou?

De opdrachtgever is een moderne werkgever met moderne en goede arbeidsvoorwaarden. Zij bieden een open bedrijfscultuur en een ambitieuze en transparante werkomgeving binnen een groeiende organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei. Als familiebedrijf is hun doel altijd samen te werken aan een duurzame werkrelatie, waarin groei en ontwikkeling voorop staan. Verder onder meer:

 • Een flexibel budget wat je naast jouw salaris maandelijks opbouwt (en maandelijks beschikking tot hebt).
 • Mogelijkheden flexibel budget: sparen, uitbetalen, kopen extra verlof, aanschaffen (met fiscaal voordeel) opleiding / fiets / fitness / laptop / iPad en meer.
 • 26 vakantiedagen o.b.v. fulltime contract en 8% vakantiegeld.
 • Laptop en smartphone.
 • Extra gezondheidsdagen.
 • Reiskostenvergoeding (bij afstand vanaf 5 km of meer) en reiskosten OV volledig vergoed.
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven.
 • Persoonlijk inwerkprogramma met een aangewezen buddy als begeleider.
 • Toegang tot hun Academy voor zowel persoonlijke groei als ontwikkeling in jouw functie.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

en stuur jouw CV naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentienummer 5588

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures