Medewerker crediteuren administratie – Woerden

Finance Woerden

Solliciteer bij een mooi familiebedrijf in de regio Utrecht!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Je hoeft geen keukenprins of prinses te zijn om te weten dat een keuken goed geventileerd moet worden. Jouw nieuwe werkgever weet dit als geen ander. Daarom ontwikkelen, produceren en installeren zij op grote schaal professionele keukeninstallatiesystemen aan onder andere restaurants, luchthavens, ziekenhuizen, hotels en zelfs cruiseschepen. Alsof dit niet al genoeg lucht geeft, willen ze hun producten en diensten nog verder internationaal uitbreiden. Haal jij nu even diep adem en bedenkt eens; heb jij nog genoeg air en energie in je huidige functie? Of ben je wel toe aan een nieuwe uitdaging? Dat zou perfect zijn, want dan mogen wij jou introduceren als de juiste kandidaat bij dit innovatieve, grote en zeer succesvolle bedrijf. Wil je dat? Snappen wij helemaal. Reageer dan op deze functie: Medewerker Crediteuren Administratie (32- 38 uur)

Functie

Je wordt een belangrijke spil en aanspreekpunt als administratief medewerker. Je bent het aanspreekpunt, omdat je goed op de hoogte bent van de financiële administratie. Weet je het niet direct? Dan weet je de informatie snel tot je beschikking te krijgen.

Je gaat je bezighouden met crediteurenbeheer en inkomende facturen verwerken. Dat doe je met je scherpe blik nauwkeurig, controlerend en actief met digitaal verwerken. Ook zorg je voor tijdige betalingen en houd je alles netjes digitaal bij in het systeem.

Je hebt regelmatig contact met leveranciers en collega’s over de administratieve zaken en je houdt de mailbox up-to-date, omdat je vlot en netjes mails kan beantwoorden. Je houdt ook meteen de gegevens van de leveranciers goed bij. Je bent proactief en communicatief vaardig, dus de informatie die je nog nodig hebt, vraag je direct op.

Je werkzaamheden hebben ook te maken met personele administratie, want je gaat ook mutaties in het personeelsbestand verwerken. Verder controleer je financiële gegevens en zorg je dat alles correct administratief wordt verwerkt.

Wat heb je nodig?

  • Je hebt een financieel-administratief diploma op mbo-niveau
  • Je kunt informatie goed analyseren en vertalen in inschatten op detail en totaaloverzicht
  • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal goed
  • Je kunt goed zelfstandig werken en je taken naar prioriteit organiseren
  • Met Office 365 kun vlot en handig overweg. Mogelijk ken je Business Central? Dat is mooi meegenomen

Wat bieden we jou?

  • De cao Metalektro heeft prima arbeidsvoorwaarden
  • Je salaris bedraagt € 2.800 - € 3.400, afhankelijk van je meegebrachte kennis en ervaring en o.b.v. een 38-urige werkweek
  • Je werkt 4 dagen van dinsdag t/m vrijdag in een mooi kantoor in de provincie Utrecht
  • Je krijgt genoeg uitdagingen, maar je hoeft niet naar lucht te happen
  • Je gaat werken voor een internationaal bedrijf en hebt zekerheid

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com

Tel: 06-14589196

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

 

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures