Junior Financieel Administrateur 36-40 uur – Purmerend

Finance Purmerend

Ambitieuze scale up is op zoek naar een frisse boekhoudkundige topper met een paar jaar ervaring bij een Internationaal snel groeiend merk. Wil jij meegroeien met het bedrijf wacht dan niet langer en meld je bij ons! 

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Goedgekeurd gecertificeerd gereedschap in een georganiseerd opbergsysteem hebben, dat is voor veel bedrijven een must. Zeker als het gaat om de truck- landbouw- luchtvaart- maritieme- en motoren sector. In bijna 20 jaar tijd heeft het bedrijf - waar wij je graag gaan introduceren - een wereldwijde naamsbekendheid opgebouwd. De jas wordt elke keer te krap, dus komen er nieuwe bij, steeds in een maatje groter. Dat is innovatieve groei zoals het hoort. De financiële organisatie achter deze sleutelkracht, dat ben jij. Geen vieze handen, maar de boekhouding als schone taak. Kom solliciteren als:Junior Financieel Administrateur (36-40 uur) max €3.500

Functie

Totaal werken er alleen al in de Nederlandse vestiging in regio Waterland, te Noord-Holland, 100 mensen. Er zijn daarnaast nog vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Taiwan. De start-up fase vloeit nu over in scale-up. Daarom komt deze mooie functie voor jou vrij.

Het financiële team, waar je onderdeel van uit gaat maken, bestaat uit 1 controller en 3 Junior Accountants/Financiële medewerkers. Het team is jong en de cultuur is open en gelijkwaardig. Het management heeft de deur openstaan en lunchen doe je samen aan een grote keukentafel.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn het verwerken van de grootboek- en magazijnadministratie en je houdt je bezig met het inboeken van facturen. Je gaat ook balansposities en financiële rapportages controleren, waarbij je geen detail over het hoofd ziet, want dat is nu jouw kracht. Daarom ben je ook verantwoordelijk voor betalingsvoorstellen in het automatiseringssysteem.

Je hebt in deze administratieve en afwisselende functie ook veel contact met je team, klanten en leveranciers, over financieel/administratieve zaken. Maak je niet druk over slotmoeren in diverse maten. Je houdt rustig balans in je cijfers en dat past altijd.

Wat heb je nodig?

 • Een Mbo-diploma in Accountancy of Bedrijfsadministratie
 • Twee tot vier jaar werkervaring in deze- of soortgelijke functie in een internationale werkomgeving
 • Een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
 • Je bent als cijferdeskundige nauwkeurig in je werk en je hebt analytische vaardigheden
 • Met Excel draai je alles muurvast
 • Je voelt je thuis in een grote, gezellige groep harde werkers (en de keukentafelsfeer)

Wat bieden we jou?

 • De werkplek is op 25 minuutjes tijden vanaf Amsterdam, in een modern en goed bereikbaar hoofdkantoor
 • Het salaris bedraagt max. € 3.500 bruto per maand o.b.v. fulltime
 • Lol maken hoort erbij, dus hard werken en ontspannen naast elkaar. Tafeltennis, voetbal, darten, lekker even ouwehoeren aan de keukentafel. De sfeer is top.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bijdrage voor je pensioen
 • Hoge personeelskortingen en ook nog elke vrijdag gratis een lekkere lunch
 • Arbeidsvitaminen zijn eigenlijk altijd aanwezig, in sfeer, vers fruit en frisse dranken


Laat je motor niet vastdraaien, maar ververs de olie op zijn tijd, wij hebben de kan al klaar staan!

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Joost@hollandtalentgroup.com.


Joost van der Kaa, Consultant Finance Holland Talent Group | 071-3030035| 06-11079971


Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com


INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures