Financieel Medewerker – Rijsenhout

Finance Rijsenhout

Ben je eigengereid, sta je stevig in je schoenen en durf je collega’s aan te spreken op gedrag en veiligheid? Dan is deze functie allround functie van Financieel Medewerker echt iets voor jou! 

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Je staat er niet bij stil als je bij de Starbucks een latte besteld, maar het stalen frame van het terras is één van de projecten, dat is ontwikkeld door de opdrachtgever, waar wij je graag meer over vertellen. We kunnen je een hele stevige functie aanbieden.

Dit betreffende bedrijf is al 70 jaar specialist in het produceren van staalconstructies op maat. Nu noemden we net de Starbucks, maar als je op Schiphol rondloopt, moet je eens opletten hoeveel stalen- aluminium- en rvs-toegangstechnieken doorgang verlenen. Grote kans, dat deze ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd zijn door dit bedrijf. Schiphol is één van hun grote klanten. Op het kantoor in Rijsenhout gelegen, kun jij zeker koffie krijgen, maar helaas geen Starbucks, sorry! Dat is helemaal geen probleem toch? Want je krijgt een werkgever om op te bouwen. Jij kunt het perfect aansluitende onderdeel zijn als:  

 Financieel medewerker (24 uur)

Met een eigen machinepark en vakmensen is de geboden kwaliteit hoog met uitstekende service. Vanaf de tekentafel tot en met het installeren, levert dit bedrijf maatwerk in kwalitatief hoogwaardige staalproducten. Ze zijn op zoek naar een financieel medewerker als ondersteuner in de gehele financiële administratie.

Functie

Als Financieel medewerker, werk je samen met een collega aan een breed cijfermatig takenpakket. Daarin ga je onderstaande werkzaamheden uitvoeren:

  • Debiteuren- crediteurenadministratie;

  • Grootboekadministratie;

  • Ondersteunende taken m.b.t. rapportages;

  • Registratie van offerte-aanvragen;

  • Orders aanmaken, invoeren, opstellen, beheren en bijhouden;

  • Inkoopkosten en uren op orders boeken;

  • Facturatie verwerken;

  • Urenoverzichten beheren;

  • Assisteren bij personeelsadministratie;

  • Digitalisering helpen optimaliseren.

 

 

Wat heb je nodig?

Je hoeft geen stalen zenuwen te hebben

Je kunt lekker aan de slag met je boekhoudkundige inzicht en ervaringen. Je kunt nauwkeurig werken met focus.

Je staat open om te leren en je hebt een gezond verantwoordelijkheidsgevoel.

Heb je een afgeronde mbo- opleiding gericht op Finance en minimaal 3 jaar boekhoudkundige/administratieve ervaring?

Check!

Wat bieden we jou?

Door het veelzijdige takenpakket, is het nooit saai. Er is volop ruime om te leren. Je zult hier niet snel vastroesten. Het is een prachtige kans om je verder te ontplooien in Finance.
Rijsenhout is bovendien een prima bereikbare locatie en de arbeidsvoorwaarden zijn goed.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Bouw aan je toekomst!

Mail je CV naar richard@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Richard Ruwaard, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures