Financieel Controller – Haarlemmermeer

Controller Haarlemmermeer

Wil jij als Financieel Controller bij een snel groeiend bedrijf aan de slag?

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Initiatief nemen zit in je DNA en financiële oplossingen heb je in overvloed. Twee passende eigenschappen waardoor wij je graag leren kennen om je te introduceren bij een adviesorganisatie, die als intermediair sinds 2011 actief is vanuit meerdere vestigingen in Nederland. Jouw werklocatie wordt een goed bereikbare plaats binnen de gemeente Haarlemmermeer. Meer dan 100 bedrijven zijn inmiddels door hen ontzorgt door overnames, merkgerichte integraties en uitstekende financiële dienstverlening.

Met totaal 500 professionals hebben zij een miljoenenomzet bereikt en staan ze in de top 5 van de Nederlandse financiële sector. Wij, De Holland Talent Group, weten zeker dat jij als gedreven professional je carrière naar een hoger level kan brengen in deze organisatie. Lees snel verder en gebruik je initiatief goed en reageer op de functie van:

Financial Controller (36-40 uur)


Functie

Binnen je taken en verantwoordelijkheden krijg je veel vrijheid. Daarom is professionaliteit in combinatie met initiatiefrijke vaardigheden zo belangrijk. Je bent naast de taken - die we zo opnoemen - verantwoordelijk voor optimale werkprocessen. Je zult geen kans laten liggen om je expertise erop los te laten. Als financial weet je hoe je financiële gegevens moet vergaren, die je vervolgens analyseert en rapporteert aan het management. Je bent verantwoordelijk voor de jaarrekeningen en financiële verslagleggingen.

De externe accountant ontvangt van jou als aanspreekpunt de benodigde financiële jaarcijfers en alle informatie t.b.v. de audit. Je draagt samen met de andere Financial Controllers zorg voor tijdige en correcte input. Door jouw vakvaardigheden is de administratieve- en organisatorische interne controle in balans. Balans heb je daarnaast ook m.b.t. de dossiers die je op dit vlak gaat beheren.

Verder begrijp je de schakel tussen mutaties en cashflow en breng je advies uit. Je bent in staat om financiële informatie boekhoudkundig te consolideren in relatie met de vennootschappen

Wat heb je nodig?


“Slapende vaardigheden behoren tot het verleden”


De uitdaging is groot genoeg om al je kwaliteiten aan bod te laten komen. Dit zijn ze:


 • Een afgeronde opleiding in Accountancy of Bedrijfseconomie plus 5 tot 10 jaar ervaring, bij voorkeur bij een accountantskantoor of gevestigd bedrijf binnen het groot MKB
 • Je functioneert op Hbo-niveau
 • Je bent een procesdenker en neemt initiatief tot verbeteren waar het maar kan
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent resultaatgericht en kan zowel zelfstandig- als in teamverband doelen bereiken
 • Taalkundig ben je zowel Nederlands- als Engels in woord en geschrift
 • Bij voorkeur heb je al ervaring met boekhoudkundige software, zoals: Exact Online en Lucanet
 • Je houdt van een dynamische werkomgeving, waarin je brede interesse hebt in het vak en de groei van het bedrijf

Wat bieden we jou?

 • Een jaarlijkse beachparty en nog meer goed georganiseerde, toffe bedrijfsfeesten
 • Je gaat samenwerken met gedreven, gezellige, spontane collega’s die plezier in hun werk hebben
 • De primaire- en secundaire arbeidvoorwaarden zijn prima voor elkaar
 • Je krijg korting op verzekeringspremies
 • Mogelijkheden om hybride te werken
 • Een premievrij pensioen
 • Frow and Glow tot the max

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Radbout@hollandtalentgroup.com.


Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group | 071-3030035 | 06-29008241

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures