Financial Controller – Den Haag

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd sportmerk in de regio Den Haag. Zij biedt veelzijdige producten aan binnen de fietsbranche en zijn onderdeel van de PON organisatie. De mensen die hier werken bezitten de volgende eigenschappen: proactief, positief, energiek, affiniteit met sport, informeel en enthousiast. Ondernemerschap zit in het DNA. Persoonlijke ontwikkeling, vertrouwen krijgen is vertrouwen waarmaken en nieuwsgierigheid zijn kenmerken van dit MKB bedrijf waar de gemiddelde leeftijd laag is.

Voor deze interessante opdrachtgever, zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een nieuwsgierig ingestelde:

Sportieve Financial Controller (ca. 5k)

“mooie brede functie bij een topsport-bedrijf ”

Functie

In deze gave rol van Controller ben je niet alleen verantwoordelijk voor een soepel verloop van de financiële administratie van A tot Z maar ook ben je actief bezig met de budgetten, forecasts, maandafsluiting etc.

Door jouw werk kunnen de processen verder worden geoptimaliseerd, betere managementinzichten worden verkregen en adequatere maandafsluiting en budgetten worden gemaakt. Tevens ben je verantwoordelijk voor periodieke en ad hoc rapportages, financiële verslaglegging, naleving van procedures, contact met accountants en deelname aan systeem- en proces verbeterprojecten.

Gelukkig hoef je het niet allemaal alleen te doen. Je maakt deel uit van een gezellig en ondernemend Finance team bestaande uit twee collega’s. Je werkt nauw samen met de CFO en andere stakeholders binnen de organisatie en maakt gebruik van de PON organisatie voor specialistische diensten. Je rapporteert direct aan de CFO, waar je ook intensief mee samenwerkt.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO niveau, bij voorkeur SPD/HEAO-BE. Daarnaast beschik je over ca. 2-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol. Je bent communicatief vaardig en je bent een persoon die doortastend en daadkrachtig is. Je bent gewend op procesmatig te werken en je kunt uitstekend overweg met Excel. Krijg jij energie van het omzetten van cijfers in informatie? Jij ziet snel verbanden, bent analytisch, nauwkeurig, resultaatgericht en organiserend.

Aanbod

Een uitdagende baan bij een praktische ingesteld MKB bedrijf met bijzonder veel afwisseling in een energieke sector. Naast een goed salaris bieden zij veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, hoge kortingen op hun producten etc. Daarnaast biedt deze functie na een aantal jaren uitzicht op doorgroeimogelijkheden naar de functie van CFO.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4260. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Mocht je binnen 5 werkdagen niets van ons hebben vernomen, mag je ervan uitgaan dat je niet bij de selectie zit. Wij vragen daar begrip voor.