Finance Manager – Duin- en Bollenstreek

Organisatie

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf dat zich bezig houdt met de productie van levensmiddelen voor de consument. Met meerdere afzetkanalen in binnen-en buitenland en een hoofdkantoor in de regio Duin- en Bollenstreek zijn zij een gedegen speler in markt. Wegens pensionering zijn wij, Holland Talent Group, voor deze opdrachtgever op zoek naar een:Financieel Manager

“Een mooie brede finance functie in een dynamische omgeving”

Functie

In deze uitdagende rol ben je eindverantwoordelijk voor een juiste, tijdige en volledigeverwerking van de financiële gegevens. Je bent een dusdanig hands-on professional dat je eigenhandig ook operationele taken in het financiële werkveld op je kan nemen zoals het verzorgen van boekingen, maandafsluiting, de voorbereiding van de jaarrekening, het opzetten en vervaardigen van budgetten en managementinformatie, het optimaliseren van werkkapitaal, het cash-flow beheer en fiscaliteit.Daarnaast ben je gesprekspartner voor externe contacten als de Accountant, Banken en Verzekeringsmaatschappijen. Ook houd jij je bezig met de kostprijscalculatie van de diverse productielijnen en doe jij voor zo’n 80 medewerkers de salarisadministratie. Je bent als MT-lid de sparringpartner voor het management en samen brengen jullie het bedrijf een volgende groeifase in en door. Uiteraard houdt jij met een frisse blik de processen tegen het licht en zorg je voor verdere verbetering en optimalisatie van deze (financiële) processen en het verder optuigen van de management informatie. Tot slot ben jij ook het aanspreekpunt voor vragen m.b.t. het ERP-systeem (Exact Globe). Kortom, een zeer uitgebreide en uitdagende functie!

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in bedrijfseconomische richting en brengt een aantal jaren werkervaring mee bij voorkeur in een commercieel productie/handelsbedrijf. Je beschikt over een pragmatische, hands-on en nuchtere werkinstelling. Je bent proactief en hebt een dienstverlenende houding in je werk en bent uiteraard accuraat en analytisch ingesteld. Je kunt in een drukke en soms hectische omgeving je hoofd koel houden en de juiste prioriteiten stellen. Verder ben je een goede sparring partner van het management en kun je met hen niet alleen over operationele zaken sparren, maar ook over strategische zaken. Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands/Engels) zijn vanzelfsprekend en kennis. Grondige kennis van Excel is een must en ervaring met Exact Globe is een pre.

Aanbod

Je komt te werken in een leuk en dynamisch bedrijf. Het bedrijf biedt een fulltime job met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de ruimte om de finance verder naar eigen inzicht in te richten en efficiënter te maken.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Financieel Manager kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4867. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.