Directie Algemeen – Leiden

Algemeen Directeur Leiden

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

HTG Executive Search legt, net als bij de Holland Talent Group, de focus op Finance!

Binnen dit label richt HTG Executive Search zich uitsluitend op Directie- en MT leden (vanaf zo'n 80K) voor het (groot) MKB. Niet alleen op het vlak van Finance, maar ook andere vakgebieden. Doordat de Holland Talent Group al sinds 1999 o.a. actief is in deze markt, heeft zij al een mooie database van beschikbare en gesproken kandidaten. Met dit exclusieve label en met bijzondere aantrekkelijke voorwaarden, biedt dit voor de klant en kandidaat een aantrekkelijk perspectief.


* Al meer dan 15 jaar sterk in het leggen van waardevolle verbindingen

* Wij leveren sneller, en bieden oplossingen voor vaste en tijdelijke posities

* Via HTG Executive Search direct toegang tot ons kwaliteitsnetwerk

* Wij zijn DE gesprekspartner voor Directie en bestuurders

* Ervaar de zorgvuldigheid en geleverde kwaliteit van HTG Executive Search


Ziet U niet een geschikte vacature, maar U wilt wel kenbaar maken dat U geïnteresseerd bent in een volgende stap in Uw carrière? Laat dan hier Uw open sollicitatie achter!

Wat heb je nodig?

Wat bieden we jou?

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met ca. 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. HTG Executive Search is onderdeel van de Holland Talent Group en middels dit label vervullen wij senior management- en directie posities in het bedrijfsleven.

Voor een open sollicitatie stuurt U Uw CV naar bart@hollandtalentgroup.com. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, HTG Executive Search, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures