Business Controller (32-40 uur) – Leiden

Controller Leiden

Een leuke ‘bouw’ job in een scale-up omgeving!!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Onze opdrachtgever is een innovatieve scale up dat in een sterke groeifase verkeert en actief is in de pluimvee sector. Zij hebben een methode ontwikkeld die het dierenwelzijn sterk bevorderd. Een onwijs leuk bedrijf in een modern ingericht pand in Leiden, met een supermooi uitzicht! In korte tijd is het bedrijf gegroeid naar zo’n 60 werknemers en voor de afdeling Finance zijn we nu op zoek naar versterking van het team. Voor deze organisatie gevestigd in Leiden zijn wij. Holland Talent Group, op zoek naar een:

Business Controller (32-40 uur)

“Een mooie brede finance functie in een dynamische omgeving”

Functie

Je komt terecht in een leuke enthousiaste organisatie met een sterke teamgeest. Het bedrijf ademt professionaliteit en succes. Het finance team is nog klein en bestaat uit een CFO, een Business Controller, een Assistent Controller en 2 werkstudenten.

Als Business Controller speel je een cruciale rol in het financiële management van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van financiële gegevens, het opstellen van rapportages en het adviseren van het managementteam over strategische beslissingen. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen de organisatie om inzicht te krijgen in de operationele prestaties en om financiële doelstellingen te behalen. Daarnaast ben je betrokken bij budgettering, forecasting en het identificeren van kansen voor procesverbetering. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Analyseren van financiële gegevens en trends om de prestaties van het bedrijf te beoordelen

 • Opstellen van periodieke rapportages en presentaties voor het managementteam

 • Ondersteunen bij budgettering, forecasting en financiële planning

 • Support bieden aan CFO inzake subsidies (opvolgen urenregistratie, voorbereiden nieuwe projecten)

 • Identificeren van risico's en kansen voor het bedrijf en aanbevelingen doen voor verbetering

 • Samenwerken met verschillende afdelingen om financiële doelstellingen te behalen en operationele efficiëntie te verbeteren

 • Bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van financiële strategieën en -beleid

 • Coördinatie met administratiekantoren in het buitenland

 • Auditready zijn (AO/IB mapping, procedures op peil brengen, jaarrekeningen verwerken)

Wat heb je nodig?

Je hebt een Bachelor- of Masterdiploma in Finance, Accounting, Economie of een gerelateerd vakgebied en je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Verder:

 • Heb je uitstekende analytische vaardigheden en aandacht voor detail zonder de hoofdlijnen uit het zicht te laten raken

 • Heb je sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te werken in een team

 • Heb je kennis van financiële rapportagestandaarden en -praktijken

 • Heb je ervaring met financiële software en systemen, zoals Exact, Power BI (of vergelijkbaar)

 • Heb je een proactieve houding, pak je verantwoordelijkheid en heb je het vermogen om zelfstandig te werken onder druk

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een enthousiast team van een leuk en dynamisch bedrijf. Het bedrijf biedt een job van 32-40 uur met goede arbeidsvoorwaarden. Verder:

 • Kun je in dit bedrijf eventueel op termijn doorgroeien

 • Kun je flexibel en hybride werken (minimaal 2-3 dagen op kantoor)

 • Heb je 25 vakantiedagen (basis fulltime), goede pensioenregeling, telefoonvergoeding en thuiswerktoeslag

 • Krijg je een jaarlijks budget van € 1.500,- voor persoonlijke ontwikkeling

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

en stuur je CV rechtstreeks naar bart@hollandtalentgroup.com

Bart Maas | DIrecteur Holland Talent Group | 071-3030035 of 06-51223960

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures