Administratief commercieel medewerker (15 tot 20 uur) – Leiden

Account manager Leiden

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Klaar voor een leuke job bij één van de leukste opdrachtgevers in Leiden?

Wij zijn gevestigd in het centrum van Leiden en groeien fors. Wij zijn voor onze organisatie op zoek naar eenAdministratief commercieel medewerker (15 tot 20 uur)

“zelfstandige flexibele job”


Functie

In deze gave rol ben je verantwoordelijk voor het invoeren en updaten van prospects en klantgegevens in ons geautomatiseerde systeem. Je verzamelt gegevens en je zorgt ervoor dat onze Consultants op de hoogte worden gehouden van de nieuwste vacatures. Daarnaast voer je licht administratief werk uit en ben je in deze functie onderdeel van een informeel team.

Wat heb je nodig?

Opleiding vinden wij niet belangrijk. Instelling, teamwork en doorzettingsvermogen wel. Je bent gewend om te werken met geautomatiseerde systemen en vindt het leuk om werkzaam te zijn in een ondersteunende rol. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Wat bieden we jou?

Een zelfstandige job met veel vrijheid in een klein en hecht team van ondernemende collega’s. De sfeer is uitstekend en ongedwongen. Je kunt deze job eventueel combineren naast een andere baan of studie. Verder heb je aantrekkelijke verdiensten, heerlijke koffie en flexibiliteit met je werktijden. Het kantoor is centraal gelegen en is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Zin om te praten? Laten we afspreken! Dit kan eenvoudig door je CV te mailen naar sjaak@hollandtalentgroup.com. Op basis daarvan maken we graag tijd voor jou.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.
Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures