Senior Controller – ‘s-Gravenhage

Controller 's-Gravenhage

Wil jij een bijdrage leveren aan een betere wereld van morgen binnen de regio Zuid-Holland? Ben jij nauwkeurig, goed met cijfers en wil je meebouwen aan de organisatie die volop in verandering is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Senior Controller

Functie

Als Senior Controller zorg je voor een adequate inrichting van de administratieve organisatie en interne beheersing voor de business units Investeren, Innoveren en Internationaliseren. Je komt met initiatieven om deze verder te verbeteren. Je bent een stevige, kritische sparring- en businesspartner en een goede coach voor je teamleden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen en uitvoeren van de (geconsolideerde) jaarrekening(en), jaarlijkse controles en audits, en fungeer je als aanspreekpunt voor de accountant.
 • Adequate verslaglegging en het leveren van goede stuurinformatie aan interne en externe stakeholders, inclusief begrotingen en cashflow-forecasts.
 • Het bewaken van de naleving van financiële en kwantitatieve afspraken met financiers en subsidieverstrekkers, samen met de business en project controller.
 • Het uitvoeren van controles binnen investeringsprocessen.
 • Hands-on betrokkenheid bij prioritering, planning en verdeling van taken binnen het team.

De organisatie is de afgelopen jaren enorm snel gegroeid, zowel in aantallen medewerkers als in complexiteit en veelheid aan projecten. Dit vraagt om een professionaliseringsslag in de organisatie en in het Planning & Control team. Jij begeleidt samen met het teamlead Planning & Control mensen binnen en buiten het team om mee te bouwen aan het bereiken van de volgende fase, onder andere door het structureren van processen, verbeteren van stuurinformatie en ontwikkelen van de mensen. Een uitdagende baan met veel maatschappelijke impact dus.

Wat heb je nodig?

Ben jij hun nieuwe Senior Controller? Dan voel je je als een vis in het water in een dynamische en complexe organisatie die volop in ontwikkeling is. Je bent een ervaren controller met een open blik en verfrissende visie, die wil bouwen aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Daarbij ben je resultaatgericht, een echte teamspeler en een stevige sparringpartner. Daarnaast ben je oplossingsgericht, communicatief vaardig, flexibel en beschik je over organisatiesensitiviteit. Verder vragen zij:

 • HBO/Academisch werk- en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen je vakgebied.
 • Ervaring met de financieel-administratieve aspecten van het managen van innovatieprojecten.
 • Ervaring met overnames, private equity of venture development is een pre.
 • Brede kennis van en ervaring met het opstellen van rapportages (ervaring met Power BI is een pre).
 • Bij voorkeur kennis van en ervaring met publieke financiering (subsidies) en verantwoording aan publieke aandeelhouders.
 • Ervaring met het opstellen van jaarrekeningen en begrotingen.

Wat bieden we jou?

De organisatie telt ongeveer 120 betrokken professionals. Zelfstandigheid, initiatief, betrokkenheid en samenwerken zijn voor hun erg belangrijk. Zo gedragen ze zich als een professioneel en tegelijk als een kleine, platte organisatie. Zo vertelt een collega iedere maandag over zijn of haar werk tijdens de (online) lunch en steken ze allemaal de handen uit de mouwen in voorbereiding van en tijdens het jaarlijkse evenement.

Binnen de organisatie krijg je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Samen met je manager en HR maak je een ontwikkelplan om te bepalen welke opleidingen en ervaringen (binnen of buiten de organisatie) nodig zijn om jouw ambities te realiseren.

Een werkweek van 32 uur behoort tot de mogelijkheden.

De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de €74.207,- en €90.881,- op jaarbasis afhankelijk van opleiding, achtergrond en werkervaring.

Inclusief vakantiegeld en 13e maand, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een NS Business Card 1e klas en hybride werken.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Sjaak@hollandtalentgroup.com.

Sjaak Oudshoorn, Uw specialist in Financials, Holland Talent Group | 071-3030035- 06-3477 6693

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures