FINANCIEEL ADMINISTRATEUR – Naarden

Organisatie

Onze opdrachtgever is een retailer gevestigd in het Noord Hollandse Naarden en distribueert haar producten wereldwijd. Het is een klein en hecht team waarmee je dagelijks met 3 andere collega’s in een kantoortuin aan de slag gaat. Onderling heerst er een informele sfeer, zijn er korte lijnen en is er altijd ruimte voor humor.Door het lanceren van een nieuw merk, is er veel spannends gaande binnen het bedrijf, en zou de opdrachtgever het geweldig vinden als jij daar deel van uit komt maken.Er werken ongeveer 50 medewerkers met 13 verschillende nationaliteiten bij dit ondernemende bedrijf.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

FINANCIEEL ADMINISTRATEUR

Functie

In deze hands on functie ben je verantwoordelijk voor de volledige verwerking van de financiële administratie en ondersteun je de financiële kant van het logistieke proces. Je begrijpt als geen ander hoe de goederenstromen lopen.Je bent verantwoordelijk voor de grootboekadministratie en je stelt de balansdossiers en winst & verliesrekening op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de crediteuren- en debiteurenadministratie en verzorg je de voorbereiding voor de jaarrekening voor klanten. Ookboek je de waarde van de voorraden in, onderhoud je contact met de leveranciers van de systemen waar je mee werkt en word je betrokken bij projecten.Je werkt nauw samen met de collega’s van finance en operations in een open werkruimte, evenals met de rest van het team in het kantoor in Naarden en in het buitenland.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau richting Bedrijfsadministratie (MBO-BA of PDB of MBA) en je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring in Finance en/of Operations. Als laatste heb je ervaring met Exact of een ander boekhoudpakket, kun je overweg met Excel en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Een uitdagende en zelfstandige baan in een snel groeiende organisatie. Er heerst een informele, open werksfeer en je wordt uitgedaagd om mee te denken en te werken aan de ambitieuze toekomstplannen voor de organisatie. Onze opdrachtgever biedt een marktconform pakket van primaire en secundaire voorwaarden. Het gaat om een werkweek van 40 uur.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Financieel Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4174. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.