Debiteurenbeheerder – Leiden/Bollenstreek

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groot handelsbedrijf in de regio Leiden/Bollenstreek. In verband met de sterke groei en verdere professionalisering van deze organisatie zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Debiteurenbeheerder

‘‘Uitdagende functie bij een groeiend internationaal bedrijf’’

Functie

In deze functie ben je in teamverband, verantwoordelijk voor een deel van de internationale debiteurenportefeuille waarbij je zelfstandig en oplossingsgericht werkt. Je houdt je onder andere bezig met de volgende werkzaamheden. Het bewaken van betaaltermijnen middels het tijdig ontvangen van openstaande gelden. Het actief benaderen van buitenlandse debiteuren, zowel telefonisch als schriftelijk. Afspraken maken met debiteuren, die leiden tot betaling. Het beoordelen van de kredietwaardigheid van klanten. Het informeren van en overleg voeren met de CFO over openstaande vorderingen. Ook het vroegtijdig signaleren van veranderingen in betaalgedrag behoort tot jou takenpakket.

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde opleiding (minimaal) MBO. Ook beschik je over relevante werkervaring of wil deze hierin graag opdoen. Je bent pro actief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van een extra taal zoals de Duitse of de Franse taal is een pre. Je hebt affiniteit met Excel en eventuele kennis van Exact Globe is mooi meegenomen.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf waar elke dag nieuwe uitdagingen voor het oprapen liggen. Het betreft een echte MKB-onderneming inclusief buitenlandse entiteiten. De arbeidsvoorwaarden zijn goed.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Solliciteren naar de functie van Debiteurenbeheerder kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentienummer 4551. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Sollicitatie

Bart Maas 071-3030035