Hoofd Financiële Administratie (32-36 uur) – Alphen aan den Rijn

Organisatie

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie op het vlak van zorg en welzijn, gevestigd in de regio Leiden. Bij deze organisatie werken ca. 240 mensen en een flinke club vrijwilligers.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Hoofd Financiële Administratie

“ Uitdagende functie van 32-36 uur in een sterk dynamische organisatie”

Functie

Je bent ondernemend en toe aan een nieuwe uitdaging. Samen met je team verbeter je de werkprocessen, de inrichting en gebruik van ICT systemen. Je stuurt vijf medewerkers aan en versterkt het teamverband.

Samen met het team ga je de administratie verder door-ontwikkelen en professionaliseren. Hierbij heb jij een heldere kijk op boekhouden, de inrichting van cost accounting, subsidieregisters, grootboek en verslaglegging. Je hebt een overtuigende stijl van communiceren en een natuurlijke drive om het team naar het volgend professioneel niveau te brengen. Je voert regie over alle facetten van de financiële administratie en de kwaliteit van aanpalende processen.

Ook ben je verantwoordelijk voor het goed (projectmatig) inrichten van subsidie opdrachten en borging van de financiële administratie en financiële systemen (Exact Globe). Een andere uitdaging is dat je samen met het team en de financial controller de jaarcyclus door-ontwikkelt. Onderdeel van deze cyclus zijn de jaarrekeningen, periodieke managementrapportages en de accountantscontrole.

Functie-eisen

Je bent een HBO/WO-afgestudeerde Financial en je hebt tenminste 5 jaar werkervaring in en soortgelijke functie in de publieke sector. Je beschikt over een goede dosis conceptuele vaardigheden, kunt ‘out of the box’ denken en ben je in staat om op basis van je inzicht in bedrijfs- en administratieve processen snel en adequaat oorzaak- en gevolg analyses te maken. Je bent een goede teamcoach, die medewerkers betrekt, verantwoordelijkheid geeft en laat groeien. Je bent integer, proactief en hebt contactuele vaardigheden met souplesse en overtuigingskracht. Ook heb je aantoonbare ervaring met financiën omtrent subsidierelaties. Je kunt in een drukke en soms hectische omgeving je hoofd koel houden en de juiste prioriteiten stellen. Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands/Engels) zijn vanzelfsprekend, evenals jouw organisatiesensitiviteit.

Je bent bekend met projectadministraties en je hebt grondige kennis van Exact en Excel.

Aanbod

Een boeiende branche, volop in ontwikkeling, waarin onze opdrachtgever een ondernemende organisatie is met betrokkenheid als één van de belangrijkste kernwaarden. Een enthousiast, professioneel team en een prettige werkomgeving. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een werkweek van 36 uur.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.


Solliciteren naar de functie van Hoofd Financiële Administratie kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4858. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.