Financieel Medewerker (24-28 uur) – Alkmaar

Organisatie

Onze opdrachtgever is een automatiseringsbedrijf dat (besturings)software levert aan bedrijven met name in de logistieke sector. Dit succesvolle bedrijf, waar wij, Holland Talent Group, een vacature voor hebben, heeft deze “magie” al 25 jaar in handen.

Wij bieden jou, namens deze opdrachtgever in Alkmaar, waar ca. 30 man werken, een uitdagende functie als:


Financieel Medewerker (24-28 uur)

Functie

Als Financieel Medewerker, heb je de basiskennis van Finance al in huis en breng je ervaring op het vlak van de debiteuren-en crediteurenadministratie bij een commercieel bedrijf. Ook beheer en optimaliseer je en voer je het volledige facturatieproces uit, rondom detachering, projecten, serviceabonnementen en verkoop van hardware.

Je krijgt een belangrijke rol in de organisatie, want je gaat rapporteren aan de directeur. Je start in de basisadministratie, maar krijgt de kans om je te ontwikkelen tot allround administrateur. Dus je gaat ook op een gegeven moment de grootboekadministratie voeren en de BTW aangiftes verzorgen. En uiteindelijk ben jij de persoon die de maandafsluiting gaat verzorgen en ook de rapportages opstelt. Maar dat is in eerste instantie nog toekomstmuziek. De missie van dit bedrijf, is één en al servicegerichtheid voor de klanten. Interesse in de ICT, is daarom een belangrijke factor om mee te brengen. De cijfers moeten goed aansluiten en kloppen, dat is jouw missie. Je kijkt ook verder dan alleen de getallen, want zij hebben een boodschap. Die kun je goed analyseren en overbrengen. Zo zet je alles goed op een rijtje met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Functie-eisen

Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding in de bedrijfseconomische richting en hebt 2-4 jaar relevante werkervaring bij voorkeur in het MKB of in de Accountancy. Idealiter is dit een tweede of derde stap in jouw carrière. Je hebt een georganiseerde en planmatige instelling, bent proactief en neemt je verantwoordelijkheid. Tot slot ben je accuraat, stressbestendig en communicatief vaardig en heb je kennis en ervaring met financieel administratieve software.

Het beheersen van Nederlands en Engels is vanzelfsprekend.

Aanbod

• Een laptop, wel zo handig en je bent dicht bij de ICT-collega’s. Hij werkt dus altijd.

• Vakantie om even te ontkoppelen, 25 dagen lang (op fulltime basis).

• Een collectieve pensioenregeling van 100 %, cadeautje van de werkgever.

• Heel belangrijk, een fijn stel mensen, die jouw welkom heten en gemotiveerd zijn.

• Dit automatiseringsbedrijf blijft groeien, ze gunnen jou dat ook.

Inlichtingen

Wij nodigen je graag uit om te reageren op dit superaanbod!

Mail je CV naar bart@hollandtalentgroup.com of

Bel met 06-51223960