Administrateur – Amsterdam

IntroductieOrganisatie

Onze opdrachtgever is een full service ICT bedrijf in Amsterdam. Bij het bedrijf zijn 30 medewerkers werkzaam. De financiële administratie wordt uitgevoerd door de Administrateur en wordt ondersteund door de back office(3 FTE). Helaas is de huidige Administrateur uitgevallen en komt niet meer terug en zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Administrateur met AFAS kennis (32-40 uur)

“Een mooie brede rol bij een uniek bedrijf”

Functie

Heb jij een mooie brede ervaring opgedaan bij een kleinere MKB organisatie en vind je het leuk om te werken bij een organisatie dat full service ICT oplossingen biedt aan oa non profit branche en de culturele sector in de Randstad, waar geen dag hetzelfde is, waar een super goede sfeer en teamgeest heerst en de omgeving dynamisch is? Dan is dit jouw baan!Je komt te werken op een kantoor met ca. 30 medewerkers en jij bent eindverantwoordelijk voor de finance en je hebt ook 3 back-office collega’s die jou kunnen ondersteunen. Vind je afwisseling in je werk belangrijk? Ben je zelfstandig, maar werk je ook graag in teamverband? Dan is deze rol bij uitstek geschikt voor jou!!

Hoe ziet jouw baan eruit?

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie, de HR administratie en project administratie en werk je intensief samen met de andere medewerkers uit het Back-office team dat naast jou bestaat uit 3 collega’s die de inkoop, planning en facilities regelen. Kortom, een leuke brede en verantwoordelijke rol, waarbij je veel vrijheid krijgt in et uitvoeren van jouw taken.

Functie-eisen

Je beschikt over HBO werk-en denkniveau en hebt minimaal een afgeronde MBO (+) opleiding in de bedrijfseconomische richting. Je bent iemand die analytisch vaardig is, gestructureerd en proactief is en een zelfstandige en oplossingsgerichte houding hebt. Je staat stevig in je schoenen en je beschikt over een gezonde portie ondernemerschap, omgevingssensitiviteit en klantgerichtheid. Verder ben je een sociaal, proactief en communicatief vaardig persoon en hebt integriteit hoog in het vaandel staan. Het is belangrijk als je werkervaring hebt met het pakket AFAS en je bent goed in het werken met Excel!

Aanbod

Je komt te werken in een enthousiast team en in een zeer inspirerende omgeving. Het team van Het bedrijf biedt een fulltime job met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder oa een winstdeling aan het eind van het jaar, een premievrije pensioenregeling, OV Business kaart en vergoeding maandelijks sport abonnement.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4598. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.