Portefeuille Administrateur – Amsterdam

Administrateur Amsterdam

Een dynamische spin in 't web functie in de Vastgoed!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Onze opdrachtgever, gevestigd in Amsterdam, houdt zich bezig met het commercieel, technisch en financieel management van vastgoedportefeuilles. Bij onze opdrachtgever werken ca. 45 enthousiaste medewerkers.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Portefeuille Administrateur

“functie met veel diversiteit”

Functie

In de functie van Portefeuille Administrateur ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de administratie van de portefeuilles van de aan jou toebedeelde Opdrachtgevers. Hierbij ben je verantwoordelijk voor onder meer de crediteuren- en debiteuren administratie, verwerken dagafschriften, verzorgen van betalingen en innen van de huren, verwerking van de servicekosten inclusief het opstellen van de jaarlijkse afrekeningen, verzorgen van de verhuurfacturatie en het verzorgen van de BTW aangiften.

Daarnaast sta in direct contact met de Opdrachtgevers en zorg je voor tussentijdse financiële-, management-en onroerend goed rapportages. Je rapporteert aan de afdelingsmanager.

In deze brede rol krijg je veel verantwoordelijkheid toebedeeld en ben je het aanspreekpunt voor de Asset Managers, de opdrachtgevers en collega’s. Kortom een leuke, veelzijdige en interessante functie voor de Finance Professional. Het bedrijf kenmerkt zich door openheid, betrokkenheid en collegialiteit.


Werkzaamheden:

· Crediteuren, verzorgen voor verwerking en de betalingen

· Debiteuren, bewaken van het innen van gelden

· Verwerken bankafschriften

· Opstellen van Servicekosten afrekeningen

· Invoeren huurovereenkomsten en verwerken huurmutaties

· Verzorgen van BTW aangiften

· Opstellen van diverse financiële-, management en onroerend goed rapportages

· Het verder professionaliseren en optimaliseren van gebruikte applicaties

Wat heb je nodig?

Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO of HBO opleiding in de bedrijfseconomische richting en hebt 2-5 jaar relevante werkervaring bij voorkeur in een commercieel bedrijf in een financieel administratieve functie. Idealiter is dit een tweede of derde stap in jouw carrière.

Verder ben of heb je:

  • een georganiseerde en planmatige instelling
  • proactief
  • neem je verantwoordelijkheid
  • accuraat, stressbestendig en communicatief vaardig
  • heb je kennis en ervaring met financieel administratieve software en uiteraard met MS-Office.

Wat bieden we jou?

Een veelzijdige fulltime functie bij een bedrijf waar de sfeer gekenmerkt wordt door openheid, betrokkenheid en collegialiteit. Verder:

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Goede pensioenkosten regeling
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

en stuur jouw CV naar bart@hollandtalentgroup.com

Bart Maas, Directeur Holland Talent Group, 071-3030035 of 06-51223960

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures