Legal Counsel (32-40 uur) – SCHIPHOL

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale logistieke netwerkorganisatie met meerdere vestigingen in de Benelux en het hoofdkantoor op Schiphol.

Voor deze opdrachtgever gevestigd op Schiphol, zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Legal Counsel (32-40 uur)

“Mooie medior rol in een internationale organisatie”

Functie

Je komt te werken op de Holding van deze grote organisatie.

In de functie van Legal Counsel zet jij je juridische kennis in voor alle divisies van onze opdrachtgever. Je ondersteunt in alle juridische facetten waar de divisies dagelijks mee te maken krijgen. Dit maakt dat je breed inzetbaar bent en de kans krijgt om je op elk juridisch facet te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde, je werkzaamheden variëren van; het verzamelen van informatie, beantwoorden van juridische vragen en het opstellen van juridische documenten en beleidsstukken. Tevens manage je verschillende juridische projecten op het gebied van onder meer compliance, privacy en ondernemingsrecht.

Als Legal Counsel consulteer en ondersteun je collega’s van andere afdelingen en divisies. Je levert vanuit je eigen deskundigheid een bijdrage aan de verdere professionalisering van de internationale organisatie.


De Legal & Compliance afdeling bestaat uit de Legal & Compliance Manager, aan wie je zult rapporteren, en de Insurance & Contract Coördinator.

Functie-eisen

De Legal Counsel die wij zoeken bezit minimaal een HBO-diploma Rechten en heeft kennis van het contractenrecht, privaatrecht, ondernemingsrecht en/of vervoerrecht.

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Je werkt nauwkeurig, bent zelfstandig en kunt organiseren.

Je hebt ervaring als juridisch medewerker.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een ambitieuze werkomgeving binnen een groeiende internationale organisatie met een collegiale werksfeer, ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei. De dynamiek van het bedrijfsleven geeft jou de gelegenheid om je breed te ontwikkelen als jurist met ondernemersgeest. Je krijgt een eigentijds en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij de beste partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.


Solliciteren naar de functie van Legal Counsel kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4931. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.