Jr. Financial Controller (24 uur) “bij een uniek automatiseringsbedrijf” – Alkmaar

Organisatie

“Je bent net als software, van belangrijke, toegevoegde waarde”!


Onmisbaar in bijna elk bedrijf, is het netwerk en de software, in een gebruiksvriendelijk systeem. Hierop is maatwerk nodig. Werken kun je pas, als de benodigde tools, doelmatig en efficiënt functioneren. Logisch? Zeker! Dit succesvolle bedrijf, waar wij, Holland Talent Group, een vacature voor hebben, heeft deze “magie” al 25 jaar in handen.

Installeer jezelf even goed, want als jij, net zoals dit automatiseringsbedrijf, wil groeien, dan is dit HET MOMENT!


Wij bieden jou, namens deze opdrachtgever in Alkmaar, een uitdagende functie als:Junior Financial Controller (24 uur)

Functie

“Finance werkt als stroom, trek de stekker eruit, en de boel ligt plat”!


Precies daarom kun jij een belangrijke rol vervullen. Nu hoef je niet direct een expert te zijn, maar dat wil je wél worden. Als Junior Financial Controller, heb je de basiskennis van Finance al in huis. Dit vind je niet genoeg, dus neem je eigen hardware mee en breidt deze met software verder uit in je functie. Je krijgt een belangrijke rol in de organisatie, want je gaat rapporteren aan de directeur. Je bent (en wordt nog meer) een allrounder die vlot kan schakelen en servicegericht is. De missie van dit bedrijf, is één en al servicegerichtheid voor de klanten. Interesse in de ICT, is daarom een belangrijke factor om mee te brengen. De cijfers moeten goed aansluiten en kloppen, dat is jouw missie. Je kijkt ook verder dan alleen de getallen, want zij hebben een boodschap. Die kun je goed analyseren en overbrengen. Zo zet je alles goed op een rijtje met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wij zetten ook even wat op een rij, wat je precies gaat doen:


• Je bent verantwoordelijk voor de volledigheid, juistheid en tijdigheid van de gehele financiële administratie en stelt interne rapportages op.

• Je bent alert op het tijdig (laten) opstellen van belastingaangiften en zorgt voor betalingen aan de fiscus.

• Je beheert, optimaliseert en voert het volledige facturatieproces uit, rondom detachering, projecten, serviceabonnementen en verkoop van hardware.

• Je werkt nauw samen met het management en de externe accountant.

• Je kunt heel zelfstandig werken en je eigen werk goed organiseren.

• Je volgt met belangstelling ontwikkelingen, op het gebied van Finance en Fiscaliteit.

Functie-eisen

Dat is nou het mooie van deze kans, want je MAG jezelf dus nog ontwikkelen. Er wordt natuurlijk wel van je gevraagd, dat jouw drive hier helemaal op aansluit. Investeren werkt twee kanten op, dat weet jij als cijferdeskundige. Het Management heeft tijdig, correcte financiële informatie van jou nodig. De motor van het bedrijf moet draaien, daar draag jij aan bij en dat besef je ook.

Je groeit en ontwikkelt hier. Je leert cijfers te analyseren en afwijkingen te signaleren. De mogelijkheden in verbeteringen weeg je af tegen de financiële risico’s.

Je kunt uiteindelijk gevraagd en ongevraagd, passend advies geven aan het management. Eigenlijk ben je uit jezelf al bezig met het waarborgen van de financiële continuïteit, omdat je de belangen goed snapt.

Aanbod

• Een laptop, wel zo handig en je bent dicht bij de ICT-collega’s. Hij werkt dus altijd.

• Vakantie om even te ontkoppelen, 25 dagen lang (op fulltime basis).

• Een collectieve pensioenregeling van 100 %, cadeautje van de werkgever.

• Heel belangrijk, een fijn stel mensen, die jouw welkom heten en gemotiveerd zijn.

• Dit automatiseringsbedrijf blijft groeien, ze gunnen jou dat ook.

Inlichtingen

“Netwerk is maatwerk, dat weten wij”!


Daarom nodigen we je graag uit, om te reageren op dit superaanbod!

Mail je CV naar bart@hollandtalentgroup.com.


De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!


Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.