Administrateur – Zaandam

Organisatie

Onze opdrachtgever is een snel groeiend internationaal opererende handels- en productieorganisatie bedrijf die is gevestigd in de regio Zaandam. Er werken ca. 50 enthousiaste medewerkers. Voor dit bedrijf zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Financieel Administrateur 45K

Functie

In deze hands-on functie werk je op een afdeling met 4 leuke collega’s. Jouw taakgebied betreft in eerste instantie het verzorgen van de van de bankgegevens, tussenrekeningen, emballage, vereffenen en geldnet. Tevens controleer je periodiek de sub-administraties met het grootboek en Verwerk je de journaalposten. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor het (Laten) verzamelen, controleren, coderen, verwerken en archiveren van administratieve gegevens met betrekking tot crediteuren, debiteuren, grootboek en kosten/opbrengsten. Hierbij hoort ook het een sluitend geheel maken van de administratieve gegevens uit de deeladministraties. Als laatste verzorg je ook de BTW en CBS aangiftes.


Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft een afgeronde bedrijfseconomisch Mbo-opleiding met minimaal 3 jaar werkervaring. Je hebt bij voorkeur ervaring bij een handels- of productie organisatie en idealiter is dit een tweede of derde stap in je carrière. Je hebt gezonde ambities en wilt in de toekomst graag je verbreden in je takenpakket. Je bent communicatief vaardig en houdt van werken in een organisatie met korte lijnen waar in een goede teamspirit hard wordt gewerkt (met een gezonde dosis humor). Je bent gewend om met ERP software(voorkeur met SAP) te werken en bent goed thuis in het werken met Excel.

Aanbod

Binnen deze functie is er voldoende ruimte om je te ontwikkelen. Je komt te werken in een prettige werkomgeving waar marktconforme arbeidsvoorwaarden gelden oa 12 ATV dagen en een goed pensioenfonds.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij de beste partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Solliciteren naar de functie van Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4708. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 06-29008241. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.