Financieel Medewerker – Hoofddorp

Organisatie

Onze opdrachtgever is een Internationaal bedrijf dat haar hoofdkantoor voor Noord-Europa heeft in Hoofddorp.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Financieel Medewerker

Functie

Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor het inboeken van facturen en bankafschriften van diverse entiteiten. Tevens houd je je bezig met de crediteurenadministratie en ondersteun je bij de financiële maandafsluiting. Je houdt ook (gedeeltelijk) de grootboekadministratie bij en ben jij verantwoordelijk voor de administratie van de diverse webshops van A tot Z. Je werkt in een team van drie medewerkers en bij afwezigheid van 1 van jouw collega’s neem je die taken waar. Tot slot rapporteer je aan de Controller.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau richting Bedrijfsadministratie en je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Tevens beschikt je over brede boekhoudkundige kennis en ben bedreven in het werken met Excel en ERP-software. Omdat je wel eens contact heb met buitenlandse klanten/leveranciers is het belangrijk dat je de Engelse taal beheerst.

Aanbod

Naast deze uitdagende en inspirerende baan kom je te werken bij een ambitieus (internationaal) bedrijf met leuke collega’s. Jouw inzet is bepalend voor je verdere werkzaamheden op de administratie. Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en de daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is voor 40 uur (36 uur bespreekbaar) en jouw werkplek zal op het mooie kantoor in Hoofddorp zijn.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

Solliciteren naar de functie van Financieel Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4860. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.