Junior Business Controller – Aalsmeer

Organisatie

Wil jij werken bij het leukste Retail sportbedrijf van Nederland? Met meer dan 350 vestigingen in Europa is het één van de grootste sportretailers. Ondanks dat het een grote organisatie is, voelt het niet zo als je op het hoofdkantoor komt. Het is een ruim, transparant kantoor, waarbij je collega’s altijd even voorbij lopen voor een praatje. Door verdere groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar versterking op de financiële afdeling. Je zal ondersteuning bieden aan de Controller, waardoor jouw functie zal zijn:

Junior Business Controller

“Interessante combi van business en financial control”


Functie

In deze gave combinatierol ben je niet alleen verantwoordelijk voor het verrichten en het beheren van de financiële processen, maar ook het (verder) helpen van de verschillende afdelingen door middel van data analyses. Door jouw werk kunnen we processen verder optimaliseren, goede managementinzichten krijgen en rekenen op een adequate maandafsluiting en budgettering. Krijg jij energie van het omzetten van cijfers in informatie? Jij ziet snel verbanden, bent integer, nauwkeurig, resultaatgericht en organiserend. Je zal ondersteuning bieden aan de Controller. Een goede samenwerking staat centraal. Jullie moeten kunnen sparren met elkaar over bepaalde aspecten in de administratie. Je bent verantwoordelijk voor de wekelijkste-, maandelijkse rapportages en periodieke afsluitingen. Daarnaast kan je hier (zowel gevraagd als ongevraagd) adviezen over uit brengen aan andere partijen. Met jouw frisse blik en kennis kan je creatief meedenken en goede (vernieuwde) adviezen uitbrengen. Als laatst houd jij je bezig met onder andere de budgetten. Je zal begeleid worden door de Senior Business Controller, waardoor er genoeg ruimte is om te groeien en initiatieven op te pakken.

Functie-eisen

Jij bent een enthousiaste financial die kort geleden is afgestuurd voor eenfinanciële of boekhoudkundige opleiding, het liefst HBO. Tevens neem je een aantal relevante jaren werkervaring mee. Je hebt affiniteit met softwaresystemen en bent cijfermatig sterk onderlegd waardoor je in staat bent snel een boekhouding te doorgronden en fouten te signaleren. Daarnaast ben je stressbestendig en kan tegen snelle veranderingen. Bij deze werkgever is namelijk geen dag hetzelfde.Je bent fulltime beschikbaar en bent woonachtig in de omgeving van Aalsmeer. Mocht je 4 dagen willen werken dan is dat zeker bespreekbaar.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamische en uitdagende werkomgeving, waarbij elke dag anders is. Diversiteit en gelijkheid zijn hun kernwaarden binnen het bedrijf. Op kantoor is er een gezellig team aanwezig, verdeeld onder verschillende afdelingen, waar een informele sfeer hangt. Je stapt gemakkelijk op je collega’s af om bijvoorbeeld iets te vragen. Ze hebben een gezellige kantoortuin, waar in de zomer gezellige borrels gegeven worden. Daarnaast ondernemen ze een aantal keer per jaar activiteiten met het hele kantoor. Naast aantrekkelijke personeelskorting, reisvergoeding, een fietsplan bieden zij ook een marktconform salaris aan.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij DE partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Solliciteren naar de functie van Junior Business Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar sjaak@hollandtalentgroup.com.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.