Salarisadministrateur (24 – 40 uur) – Hoofddorp

Organisatie

Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf, gevestigd in Hoofddorp, dat een unieke software-tool heeft ontwikkeld. Dit wordt gebruikt door toonaangevende klanten in het binnen- buitenland. Voor hen zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Salarisadministrateur (24 – 40 uur)

“Een vaardige hands-on professional”

Functie

In deze leuke en uitdagende functie word jij als Salarisadministrateur verantwoordelijk voor de correcte verwerking van gegevens met betrekking tot salarissen, uitkeringen, verzekeringen, aangiften en afdrachten, zodanig dat wordt voldaan aan (wettelijke) voorschriften en dat verloningen accuraat en op tijd plaatsvinden. Hiernaast ben jij degene die kennis heeft van alles rondom salarisverwerking en employee benefits en sta je het personeel te woord over vragen die zij hebben op jouw vakgebied. Uiteraard verzorg je ook de management informatie. Kortom, een veelzijdige en leuke uitdagende baan voor een professional.

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft een afgeronde MBO-opleiding richting Bedrijfsadministratie en aanvullend daarop een afgeronde opleiding PDL. Je hebt meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie en je hebt kennis van de Nederlandse regelgeving in jouw vakgebied. Ervaring met een salarisverwerkingssysteem is vanzelfsprekend. Er wordt gewerkt met NMBRS en je kunt ook goed overweg met Excel.

Aanbod

Een afwisselende en uitdagende baan in een gezonde en informele organisatie met een prettige werksfeer. Onze opdrachtgever biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Alsinds eind jaren 90 zijn wij actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerkopgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond enervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Solliciteren naar de functie van Salarisadministrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 3185. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur. Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.