Back-Office Medewerker (24 uur) – Regio Uithoorn

Organisatie

Onze opdrachtgever is een Accountantsorganisatie dat zicht richt op het MKB. Zij hebben een leuk hecht team van medewerkers en zijn gevestigd in de regio Uithoorn.

Voor deze groeiende organisatie zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


BACK OFFICE MEDEWERKER (24 uur)

“Iemand die accuraat is en zich verder wil ontwikkelen op administratief gebied”

Functie

In deze brede back-office functie ben je klantgericht en klantvriendelijk en hebt een proactieve instelling. Je verricht diverse officetaken zoals het bemannen van de receptie, het beantwoorden van de telefoon en het verwerken van binnenkomende mail/post welke je op juiste wijze toebedeeld aan de verschillende klantdossiers. Ook doe je een stukje agendabeheer en doe je de follow up van afspraken. Naast deze werkzaamheden verricht je ook enkele administratieve taken. Dit betreft met name een stukje debiteurenbeheer en in latere instantie een stuk ondersteuning van de salarisadministratie.

Kortom, een leuke uitdagende functie voor iemand die pro-actief, zelfstandig en accuraat is en verantwoordelijkheid kan nemen voor de taken die hij/zij verricht.

Functie-eisen

Je beschikt over een MBO werk-en denkniveau en hebt enige werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare functie waar je ook wat administratieve werkzaamheden hebt gedaan. Idealiter is dit een 2e/3e stap in je carrière. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, in woord en geschrift, en je bent goed thuis in Microsoft Office. Je bent een accuraat persoon, bent enthousiast en je werkt snel. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent klantgericht en kunt je snel aanpassen aan veranderende omstandigheden. Je kunt zelfstandig werken, maar bent daarnaast ook een goede teamplayer. Als laatste ben je representatief, klantgericht en heb je een dienstverlenende instelling.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie met de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Door onze jarenlange ervaring en inmiddels brede klanten-en kandidatenkring zijn wij de beste partner voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Solliciteren naar de functie van Back-Office Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4605. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.