Hoofd Administratie – Bollenstreek

Organisatie

Een machine moet gewoon draaien’

Een goed geoliede machine is de kern van een optimale productie. Regelmatige controle op o.a. draaischijven en omleidingskleppen is noodzakelijk. Net als het hart bij mensen als verbindende kracht van het transportsysteem. Er gaat geen bloedvloeien, maar we hebben het over gestroomlijnde techniek. Daar staan ze voor en achter bij dit bedrijf. Het hoofdkantoor is in Noordwijkerhout. We bieden je hier wel een bloedserieuze goede job aan als:

Hoofd Administratie (32-36 uur)

We gaan jouw rotorbladen in je brein meteen laten draaien, want dit is jouw transport om je ambities waar te maken. Al meer dan 45 jaar zijn hier vakspecialisten bezig voor probleemloos werkende machines in diverse industriële sectoren. Ze zijn altijd op zoek naar innovatie en verbeteringen in techniek met gemotiveerde mensen. De financiële successen kunnen jouw draaiende motor worden, door je intensieve onderhoud hiervan. De verkoop van machineonderdelen aan kantoren over de hele wereld, toont aan dat het bij deze werkgever niet om een simpel boutje en een schroefje gaat; componenten, sluizen en wisselkleppen voor verschillende industrieën worden ontworpen en geproduceerd.

Functie

‘Boekhouden laat de motor draaien’

Je hebt geen technische kennis nodig hoor. Laat dat maar lekker aan de techneuten over die hier werken. Jij gaat een hele belangrijke andere functie hier uitoefenen in een coachende rol, samen met je financiële talenten. Samen met het team houd je je bezig met de volledige financiële processen, waarin jij de verantwoordelijke bent. De onderstaande taken zijn onderdeel van de functie:
• Analyseren, signaleren en rapporteren van de bedrijfsmatige financiën;
• Procesoptimalisatie, waarin je een motiverende rol aanneemt en met daadkracht verbeteringen doorvoert;
• Verantwoordelijk voor de periodieke afsluitingen;
• Proactief samenwerkingen opzoeken en contact onderhouden met collegae, klanten en leveranciers;
• Vraagbaak voor collega’s, gericht op een zelfsturende aanpak.

Functie-eisen

Open, eerlijk en transparant, drie onderdelen die passen bij de bedrijfscultuur. Het team is hecht en gedreven om een stapje extra te doen. Naast je ervaring en kennis van Finance, ben je goed in communiceren en daarom kunnen mensen gemakkelijk naar jou toe voor vragen en advies. Je vindt dit ook leuk en je hebt geduld.

Service & onderhoud als beste investering in werkrelaties’

Als hoofd administratie, onderhoudt je goed contact en ben je servicegericht. Je bent de machine met een kloppend hart. De functie vraagt verder het volgende:
• Een afgeronde Hbo-opleiding of Wo-opleiding in de richting van Finance;
• Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
• Softwarekundig met Microsoft Office en ERP-systemen;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift.
• Je hebt een sterk analytisch vermogen en werkt nauwkeurig met verantwoordelijkheid;
• Je proactieve en oplossingsgerichte vaardigheden zet je volledig in;
• Kennis van salarisverwerking is een pre.

Aanbod

Deze wereldwijde marktleider biedt hoogwaardige kwaliteitsproducten voor de chemische- voedingsmiddelen- kunststof- en farmaceutische industrie, met meerdere vestigingen in het buitenland. Het hoofdkantoor is gelegen in de prachtige Bollenstreek en leent zich uitstekend voor een terrasje aan het strand. Hier ligt jouw kans om je ambitie waar te maken. De locatie is goed bereikbaar. De collega’s zijn op elkaar ingespeeld, het is een fijn team. Er is volop ruimte voor je eigen ontwikkeling door het aanbod in vakgerichte trainingen en opleidingen. De CAO Metalelektro bepaalt een prima salaris en je krijgt 40 vakantiedagen.

Inlichtingen

Hebben we je rotoren laten draaien? Nog één onderdeel te gaan: Mail je CV naar Richard@hollandtalentgroup.com. We hopen je snel te mogen ontmoeten. De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Richard Ruwaard, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.