Financieel Medewerker – Houten

Organisatie

Onze opdrachtgever is een Internationaal opererend bedrijf dat is gevestigd in Houten. Het team bestaat uit 4 collega’s die gezamenlijk het backoffice team vormen.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Financieel Administratief medewerker 32-40 uur

Functie

Als Financieel Administratief Medewerker kom je te werken op de financiële administratie waarbij je samen met vier collega’s verantwoordelijk bent voor de dagelijkse werkzaamheden. Jij houdt je bezig met het opstellen van verkoopfacturen voor Nederlandse- en Internationale klanten. Tevens verwerk je de inkoopfacturen en verricht je boekingen in het memoriaal. Ook verwerk je personeel declaraties en bedrijfscreditcardkosten en communiceer je met (Internationale) klanten om tijdige betalingen te garanderen. Tot slot ondersteun je bij de voorbereiding van de maand- en jaarafsluiting.

Functie-eisen

Je beschikt over een relevant mbo-diploma en hebt werkervaring als Financieel Administratief Medewerker. Je bent een Teamplayer die snel kan schakelen met verschillende afdelingen. Daarnaast kun je op verschillende niveaus communiceren en je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. Tot slot ben je proactief, gestructureerd en systematisch en ben je creatief in het zoeken van oplossingen.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamische werkomgeving en je gaat deel uitmaken van een gedreven en passievol team. In deze functie zul jij je zeker verder kunnen ontwikkelen!

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een gespecialiseerd bureau in werving & selectie en interim management op het gebied van financiële functies. Wij zorgen voor de juiste match tussen opdrachtgevers en kandidaten.

Solliciteren naar de functie van Financieel Administratief Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4474. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.