Junior Financial Controller – Utrecht

Organisatie

Wanneer je leuk werk hebt ga je vanzelf nog beter je werk doen! Dat is het uitgangspunt van onze opdrachtgever in Utrecht, Het bedrijf barst van ambitie. Deze ambitie wordt duurzaam gevoed door nieuwsgierigheid, wilskracht, ervaring, talent, plezier en het delen van kennis. Hoe zit het met jouw ambitie?

Voor deze opdrachtgever, een dynamisch (inter)nationaal logistiek bedrijf, zijn wij Holland Talent Group, op zoek naar een:


Junior Financial Controller

Omgeving Utrecht | Logistiek | Grote naamsbekendheid | 40 uur

Functie

Als Junior Financial Controller (en High Potential) ga je aan de slag direct onder de Manager Finance & Control en werk je direct samen met de Financial Controller. De Manager F&C heeft reeds zijn sporen verdiend binnen diverse branches en is gewend om jong talent de kans te geven en te begeleiden. Binnen deze dynamische organisatie zal je dan ook heel direct samenwerken met alle onderdelen binnen dit mooie bedrijf en heb je impact op alle financiële aspecten van het bedrijf. Binnen deze functie help je mee aan de maand- en jaarafsluiting. Je bent een belangrijk onderdeel binnen de boekhouding (facturatie, Debiteuren, Crediteuren, betalingen, salarissen en belastingen). Tevens ga je je bezig houden met het verbeteren en optimaliseren van de Administratieve Processen. Het is een zeer uitdagende baan voor een startende financial of iemand die zijn eerste vervolgstap wil maken. Dit is een groeifunctie waarbij je de mogelijkheid krijgt om binnen het bedrijf door te groeien. Wanneer jij jezelf bewijst en groei laat zien zijn er veel mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.

Functie-eisen

Je beschikt over een opleiding op HBO-niveau op bedrijfseconomisch vlak en je hebt inmiddels enige werkervaring. Je bent leergierig en bent altijd bezig met zoeken naar verbeteringen voor het bedrijf. Je bent communicatief en analytisch sterk. Het is belangrijk dat je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal perfect beheerst, zowel mondeling alsook schriftelijk. Uiteraard ben je accuraat en kent ook Excel geen geheimen voor je.

Aanbod

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving bij een dynamisch bedrijf dat aan de top van de logistieke sector staat. Er heerst binnen het bedrijf een informele werksfeer en je krijgt binnen het bedrijf een veelzijdige en uitdagende baan met veel mogelijkheden tot persoonlijke groei. Uiteraard is het salaris passend bij de functie. Het bedrijf hecht veel waarde aan een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekpartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.


Solliciteren naar de functie van Junior Financial Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar ben@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4283. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Ben van Gooswilligen, Finance Consultant, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.


Mocht je binnen 5 werkdagen niets van ons hebben vernomen, mag je ervan uitgaan dat je niet bij de selectie zit. Wij vragen daar begrip voor.

Sollicitatie