Allround Assistent Controller (32-40 uur) – Regio Woerden

Organisatie

Op zoek naar een uitdagende en dynamische finance functie? Holland Talent Group heeft de perfecte match voor jou! Onze opdrachtgever, een snelgroeiend internationaal MKB-bedrijf dat hardware en software ontwikkelt in de technische sector, heeft jou nodig om hun financiële processen te professionaliseren.


In dit kader zijn wij, Holland Talent Group, voor dit bedrijf in de regio Woerden, op zoek naar een:


Allround Assistent Controller (32-40 uur)

“Een mooie brede hands-on finance functie in een dynamische omgeving”

Functie

In deze hands-on finance rol ben jij verantwoordelijk voor het correct, tijdig en volledig verwerken van alle financiële gegevens van het bedrijf. Jij zorgt voor de verkoopadministratie, de maandafsluitingen en de tussentijdse rapportages, en houdt de balansdossiers op orde voor de jaarafsluiting. Daarnaast werk je aan diverse finance gerelateerde taken, zoals het beheer van salarissen en contracten, kostprijscalculaties en het verzorgen van liquiditeitsoverzichten.

Loopt een proces niet helemaal lekker? Jij komt met verbeteringsvoorstellen en implementeert deze. Verder worden jouw gevraagde en ongevraagde adviezen op prijs gesteld!

Verder heb je uiteraard contact met de Accountant die de jaarrekening en de fiscaliteiten verzorgt. In deze rol rapporteer je aan de Directie. Kortom, een leuke uitdagende functie!

Functie-eisen

Als onze ideale kandidaat ben je een zelfstandige en verantwoordelijke Financial met minimaal 5 jaar werkervaring op een financiële administratie bij een commercieel bedrijf. Je beschikt over een pragmatische, hands-on en nuchtere werkinstelling. Je bent proactief en hebt een dienstverlenende houding in je werk en bent uiteraard accuraat en analytisch ingesteld. Je kunt in een drukke en soms hectische omgeving je hoofd koel houden en de juiste prioriteiten stellen. Idealiter beschik je over een afgerond HBO opleiding in bedrijfseconomische richting. Je bent een communicatieve duizendpoot en hebt uitstekende kennis van Excel en moderne boekhoudsystemen, bij voorkeur AFAS-profit. Je bent IT-savvy en kritisch op werk en inhoud.

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast team van een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de ruimte om de finance naar eigen inzicht verder in te richten en efficiënter te maken. Kortom, een fantastische kans om je finance-carrière naar een hoger niveau te tillen en de financiële toekomst van dit bloeiende bedrijf te bepalen. Solliciteer nu en neem de leiding over de financiën van deze groeiende internationale MKB-organisatie!

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!


Solliciteren naar de functie van Allround Assistent Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4953. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.