Hands-on Administrateur (32-40 uur) – Regio Schiphol

Organisatie

Ben jij een proactieve administratieve duizendpoot die op zoek is naar een nieuwe uitdaging bij een snelgroeiende duurzame dienstverlener voor de Zorgsector? Dan is deze rol van Administrateur bij ons bedrijf dé perfecte kans voor jou! Bij dit bedrijf werken nu zo’n 30 enthousiaste werknemers en ze zijn gevestigd in de regio Schiphol en ze hebben ook een vestiging in Friesland.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Hands-on Administrateur (32-40 uur)

“leuke functie bij een start-up/scale up MKB bedrijf”

Functie

Als Administrateur ben jij verantwoordelijk voor de basisadministratie van het bedrijf, waarbij je werkt aan de crediteuren- en debiteurenadministratie, het grootboek, de voorraadadministratie en aanpalende werkzaamheden zoals urenregistratie, loonjournaalposten en afschrijvingen. Ook ondersteun je bij de periodieke afsluitingen en de specificaties/analyses die daarvoor moeten worden gemaakt. Met jouw ervaring in het werken met dimensies in de administratie, zoals kostenplaatsen en projecten, zorg jij voor een nauwkeurige en gestroomlijnde administratie. Je werkt hierbij nauw samen met een team van twee personen en rapporteert aan de Controller.

Functie-eisen

Jij bent iemand die secuur te werk gaat en het hoofd koel kan houden, ook als het even hectisch wordt, blijf jij in staat om je werk goed te organiseren en de focus te houden. Je beschikt over goed boekhoudkundig inzicht en heb je ervaring met ERP-systemen. Je bent iemand die secuur is, pro-actief is en beschikt over een goede communicatieve vaardigheden en organisatie-sensitiviteit. Ook ben je kritisch en wil je altijd het verhaal achter de cijfers weten. Daarbij ben je ook kritisch op het eigen werk. Werkt een proces niet lekker? Jij toont initiatief en kijkt of het beter en slimmer kan.

Kennis van Navision is een pre en je bent sterk met Excel. Je hebt minimaal een MBO-opleiding in bedrijfseconomische richting afgerond en hebt werkervaring opgedaan bij een MKB bedrijf met een productie-tak.

Aanbod

Als Administrateur kom je te werken in een enthousiast team, waarbij de komende jaren flinke groei wordt verwacht. Het bedrijf biedt goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen en een dertiende maand. Het betreft in principe een fulltime functie, waarbij beperkt hybride werken bespreekbaar is. Idealiter kom je uit de regio Schiphol/Hoofddorp.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!


Solliciteren naar de functie van Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4968. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.