Freelance Consultant (75k – 150k) – Leiden

Organisatie

Klaar voor een zelfstandige commerciële job? Wil jij werkzaam zijn in een branche die afwisselend en sterk groeiend is? De Holland Talent Group bemiddelt al sinds 1999 financials naar hun volgende baan. Met een bestand van meer dan 15.000 financiële kandidaten is de Holland Talent Group een middelgrote speler. Om de groei te kunnen bijbenen zijn wij op zoek naar leuke, enthousiaste collega’s. Je komt te werken in een modern kantoor, in hartje centrum van Leiden dichtbij het Centraal Station.


Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Freelance Consultant (75k – 150k)

(ondernemer die als Franchiser mee wilt liften op het succes van deHolland Talent Group)

Functie

Ben jij op zoek naar zeer afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is?

En wil jij zelf bepalen hoe en wanneer jij je werkzaamheden uitvoert?

En… kom jij graag in contact met opdrachtgevers EN kandidaten?

Dan is deze zeer uitgebreide functie echt iets voor jou!

In deze uitgebreide functie is er geen dag het hetzelfde! Zo ben je verantwoordelijk voor het searchen van financiële opgeleide kandidaten voor jouw opdrachtgevers en maak je gebruik van geavanceerde tools van de Holland Talent Group. Daarnaast voer jij ook gesprekken met (potentiële) opdrachtgevers in het (groot) MKB! Ook schrijf je profielen van kandidaten en van functies die jij met veel passie wilt gaan invullen. Uiteraard doe je dit werk niet alleen want je werkt samen met jouw collega’s om de opdrachten in te vullen. Dit doe je bijvoorbeeld door met het team een mailing te schrijven, opdrachtgevers te benaderen of samen intakes met kandidaten te doen.

Functie-eisen

Jij bent een (commercieel ingestelde) ondernemer die gevoel heeft voor de mens en voor cijfers! Je bent gewend of je vindt het prettig om je ‘’eigen winkeltje’’ op te bouwen en zelf jouw klantenkring uit te breiden. Eigenschappen zoals gedisciplineerd, gestructureerd, gedreven, hands-on en enthousiast zijn van toepassing op jou. Je kunt op verschillende niveaus ‘levelen’ en je bent er goed in om gesprekken uit te schrijven op papier. Daarnaast moet je wel tegen een stootje kunnen want als ondernemer gaat het niet iedere dag zoals jij wilt. Uiteraard beheers je de Nederlandse- en Engelse taal goed in woord en geschrift. Het inbrengen van een ‘’eigen netwerk’’ mag, maar is absoluut geen must!

Aanbod

Je komt als franchisenemer (ZZP-er) te werken in een zelfstandige job met veel vrijheid. Uiteraard ondersteunt de Holland Talent Group je bij de opstart als Franchiser en er is geen sprake van een startfee!Je werkt op basis van eigen ondernemerschap waarbij jouw inzet en die van jouw collega’s bepalend is voor het resultaat. Jij wordt op allerlei gebieden (o.a. marketing, administratie, update vakkennis) ondersteund door de Holland Talent Group en de eerste opdrachten die jij mag gaan invullen liggen al op je te wachten! Een volledige werkweek op kantoor bestaat niet bij de Holland Talent Group, want je mag/kan werken waar en wanneer je maar wilt! Wij zijn gevestigd in het gezellige centrum van Leiden op loopafstand van het CS en met ruim voldoende parkeerplekken. Binnen de Holland Talent Group heerst er een informele en gezellige sfeer waarbij wij elkaar zoveel mogelijk helpen om het maximale resultaat eruit te halen. Jouw beloning is bovengemiddeld en is afhankelijk van jouw inzet en die van je collega’s!

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus on finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen.De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze vakinhoudelijk sterke gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving & selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Freelance Consultant kan eenvoudig door je CV te mailen naar radbout@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 5059. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.