Financieel Administratief Medewerker – De Meern

Administrateur De Meern

Leuke functie als financieel administratief medewerker, solliciteer nu!

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Administratie is jouw ding en reken maar dat het niet saai is. Degene die dat zegt, heeft nooit ervaren hoe afwisselend het kan zijn. Bij een groeiend adviesbureau in Accountancy gebeurt het allemaal. Daar zijn bedrijven uit het MKB maar wat blij mee. Zowel fiscale als financieel-administratieve werkzaamheden worden hen uit handen genomen door professionals. Voor verschillende sectoren maken zij het verschil en zij zijn nu op zoek naar jou. Deze functie is zeer geschikt voor als je nog wil doorgroeien. De parttime uren maken het mogelijk om nog een studie te volgen of andere bezigheden naast je toffe job te hebben. Dus, woon jij in de regio Utrecht en wil je graag werken met hele enthousiaste mensen die houden van leuke uitjes, vrijmibo’s en samenwerken als de beste kunnen? Reageer dan nu op de functie als:


Financieel Administratief Medewerker


Functie

Je bent er helemaal klaar voor, laat die dagen maar lekker gevuld zijn met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Uitdaging is precies wat je zoekt. Zo heb je elke dag een aantal mails die je klantvriendelijk beantwoord. Daarnaast zijn er boekhoudkundige taken die op een eigen platform worden verwerkt. Je houdt je bezig met btw-aangiftes waarin je zo nodig wordt ondersteund. Omdat je een persoonlijk ontwikkelingsplan krijgt, kun je daardoor stappen maken die op jou van toepassing zijn. We zeiden het al, maar samenwerken doen ze echt uitstekend hier. Er is elke dag ruimte voor overleg met elkaar en is een casus complex of kom je er niet uit? Dan helpen we elkaar, dat is een mooi motto. Je taken bestaan verder uit controlerende taken en je draagt over het algemeen zorg voor een correcte financiële administratie.

Wat heb je nodig?

 • We durven het bijna niet te vragen, maar houd je van tafeltennis? Dat doen ze namelijk graag in de pauze, net als gezamenlijk lunchen met elkaar. Geeft niet als je er niet van houdt, als je maar gezellig bent.
 • Ben je bijna klaar met je opleiding op Mbo-niveau in de financieel-administratieve richting? Of heb je je diploma al op zak? In beide situaties gaan ze graag met je in gesprek
 • Neem enkele ervaring mee in Accountancy en relevante software op dit gebied
 • Je bent secuur in je werk en cijfermatig ben je een held(in), nou ja beetje overdreven, maar snap je waar we heen willen?
 • Je werkt prima zelfstandig en kent en haalt je deadlines
 • Je communicatieve vaardigheden zijn goed en klantgericht
 • Je bent transparant in het delen van dossiergerichte zaken en bent bedrijfsgericht

Wat bieden we jou?

Een ideale baan voor als je veel wilt leren in een financieel- administratieve omgeving.

 • Thuiswerken mag en ook zijn de uren flexibel in te delen
 • De visie van dit bedrijf is maatschappelijk en duurzaamheid in samenwerking
 • Het salaris bedraagt o.b.v. opleiding en ervaring tussen € 2.200 en € 3.500
 • Er worden prestatiebeloningen uitgereikt en je krijgt een prima pensioenopbouw
 • Vakantie hoort erbij en deze zijn bij een fulltime dienstverband 25 dagen
 • Last but not least, borrels, uitjes, tafeltennis, lunches, een en al lol naast hard werken met professionals

Ben je om? Snappen wij van De Holland Talent Group volledig. Laat snel van je horen!


Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Interesse? Neem gerust contact op via:

Mail: christiaan@hollandtalentgroup.com.

Tel: 071-3030035 | 06-14589196

Voor meer vacatures ga je naar www.hollandtalentgroup.com

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures