Financieel Administrateur – Amsterdam

Organisatie

Onze opdrachtgever is snelgroeiend bedrijf binnen de toeristische branche. Het bedrijf bevindt zich tussen een start-up en een scale up fase en zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam. Er werken 30 vaste medewerkers en er worden gemiddeld 600 flexwerkers ingezet gedurende het jaar. Voor dit mooie bedrijf zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Financieel Administrateur (€45k-65K)

Functie

Het finance team bestaat momenteel uit twee personen, te weten de Head of Finance en één financieel medewerker die de inkomende facturen verwerkt. Doordat de financiële afdeling nog in opbouw is, krijg jij de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere vormgeving en professionalisering van de afdeling. Als Financieel Administrateur rapporteer en verklaar je de binnenkomende en uitgaande cijfers aan de Head of Finance. Daarnaast ondersteun je de Head of Finance waar nodig en draag je bij aan het opzetten van nieuwe processen, zodat de huidige financiële administratie verbeterd wordt. Andere taken en verantwoordelijkheden zijn het analyseren en verklaren van de financiële gegevens binnen de grootboekadministratie, 1x per maand de journaalposten voor de salarisadministratie verzorgen, een bijdrage leveren bij het opstellen van de maand-, kwartaal- en jaarrapportages en de voorbereiding van de jaarrekening verzorgen.

Kortom, een leuke brede en verantwoordelijke rol, waarbij je veel vrijheid krijgt in het uitvoeren van jouw taken.

Functie-eisen

Je beschikt over HBO werk-en denkniveau en hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in de bedrijfseconomische richting. Je bent iemand die analytisch vaardig is, gestructureerd en proactief is en een zelfstandige en oplossingsgerichte houding hebt. Je bent hands-on, bent accuraat en weet processen snel te doorgronden. Verder ben je een sociaal, proactief en communicatief vaardig persoon en hebt integriteit hoog in het vaandel staan. Het is een pre als je werkervaring hebt met het pakket Exact Online en je bent goed in het werken met Excel!

Aanbod

Je komt te werken in een enthousiast team en in een nette goed geordende omgeving. Het team van Het bedrijf biedt een vaste job met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hybride werken is na het inwerktraject mogelijk(50%-50%).

Inlichtingen

Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op finance. Finance raakt namelijk aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze volwaardige gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers. En het team van de Holland Talent Group beschikt over een keur aan ervaring voor de bemiddeling van Financials. Hierdoor voelen zij goed aan waar het u écht om gaat bij de werving en selectie van een nieuwe kracht.

Solliciteren naar de functie van Financieel Administrateur kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4598. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.