Finance Manager – NOORDWIJK

Organisatie

Onze opdrachtgever ondergaat een volledige metamorfose en zitten in een grootschalige verbouwing. Het hotel wordt van top tot teen onder handen genomen, uitgebreid en tot in detail voorzien van state-of-the-art voorzieningen en comfort.

Voor de Finance afdeling een grote uitdaging om binnen de organisatie alles financieel soepel te laten verlopen. Onder de Finance afdeling valt ook de inkoop en het magazijn. Je geeft hierbij leiding aan een assistent en stelt je eigen afdeling opnieuw samen voor het niet te (her) openen hotel.


Voor deze toonaangevende opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een enthousiaste:


Finance Manager

“Sparringpartner van de directie”


Functie

Bij dit mooie bedrijf wordt je verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en motiveren van het Finance team. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit het controleren en begeleiden van de inkoop en magazijnbeheer. De maandelijks rapportages opstellen en bedrijfseconomische analyses maken voor het management/directie. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de (geconsolideerde) balans en V&W en de liquiditeitsoverzichten, Daarnaast ben je actief met het opstellen van de jaarrekeningen, aangiftes omzetbelasting en vennootschapsbelasting. Het begeleiden van de externe accountant bij de jaarlijkse controles, het geven van benodigde toelichtingen en uitleg. Ook bewaak je de financiële positie van het bedrijf(sonderdeel) en signaleer je ongewenste ontwikkelingen of afwijkingen. Het bewaken van de administratieve procedures, de debiteuren- en crediteurenportefeuille vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid. Tevens benoem je verbetermogelijkheden vanuit beleidsbesluiten. Je controleert en verwerkt de salarisadministratie en je bent in deze functie lid van het MT en fungeer je als sparringpartner van de directie. Kortom, een leuke brede functie met veel afwisseling en dynamiek.

Functie-eisen

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan binnen een handelsorganisatie. Je hebt een gedegen kennis opgedaan van het voeren van administraties en bijbehorende AO/IC. Je beschikt over uitstekende organisatorische-, conceptuele- en analytische vaardigheden en bent in staat om de grote lijnen uit te zetten zonder het oog voor detail te verliezen. Verder ben je een goede communicator, kun je op een enthousiaste wijze mensen voor je winnen en kun je communiceren van hoog tot laag in de organisatie. Je bent een pragmatist, hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het leuk om een spilfunctie in het bedrijf te hebben. Als laatste heb je IT-affiniteit, kun je uitstekend overweg met Excel en beheers je naast de Nederlandse taal.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden in een dynamische en uitdagende werkomgeving. Het betreft een fulltime functie met volop mogelijkheden om veranderingen door te voeren. Eigen initiatief wordt gewaardeerd!

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!Solliciteren naar de functie van Finance Manager kan eenvoudig door je CV te mailen naar sjaak@hollandtalentgroup.com.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.