Business/Financial Controller – Hoofddorp

Controller Hoofddorp

Een uitdagende positie met finance en business control bij een productiebedrijf in Hoofddorp. 

Solliciteren
Lees verder

Organisatie

Onze opdrachtgever gevestigd in Hoofddorp is een producent en leverancier van hoogwaardige en hoge kwaliteit gereedschappen. De producten worden in eigen fabriek ontwikkelt en gemaakt. Voor dit mooie bedrijf zijn wij op zoek naar een

 

Financial/Business Controller (30-40 uur)

 

“met business control en MT Lid”

Functie

In deze nieuw op te zetten rol lever je informatie, rapporten en analyses om het bedrijf te helpen begeleiden en te sturen in de goede richting en heb je affiniteit met het productieproces. Denk daarbij aan de coördinatie en opstellen van Budget en Forecast voor sales, cost of sales, productieresultaat, kosten, werkkapitaal en het verzorgen van de bijbehorende analyses en rapportages. Zoals de maandelijkse analyses van verkoop- en kostentrends, de productie van winstgevendheidsberekeningen, deelname aan het budgetteringsproces en het uitvoeren van verschillende rapportagetaken. Je bent verantwoordelijk voor de Maand- en jaarafsluiting. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen en doorrekenen van scenario’s en het analyseren van de kritieke prestatie-indicatoren met de diverse verantwoordelijken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en ontwikkeling van financiële managementinformatiesystemen en voor het planning & analysis proces. Voorbereiden van de accountantscontrole, het opstellen van meerjarenplannen en het schrijven van businesscases voor directie Jouw rol is cruciaal, je bent het zogenaamde spin in het web, die nauw samen werkt met het management team.

Wat heb je nodig?

  • Je vindt het leuk om deze nieuwe functie binnen het bedrijf op de kaart te zetten.
  • Je bent een ervaren expert in financiële systemen en tools en staat te popelen om rapportage- en planningssystemen efficiënter te maken.
  • Je bent oprecht geïnteresseerd in zowel de externe als de interne boekhouding, je werkt oplossingsgericht en je kunt je taken ook in de drukte goed uitvoeren. Als analytisch, proactief en samenwerkend persoon vind je de relevante informatie en causale verbanden achter de cijfers op het gebied van business en winstgevendheid.
  • Je kunt de informatie helder en begrijpelijk presenteren.
  • Je communiceert vlot en jouw opleiding is minimaal HBO in financiële richting.

Wat bieden we jou?

  • In deze taak heb je een echte impact op het succes en de ontwikkeling van het bedrijf en krijg je een uitstekende kans voor je eigen professionele ontwikkeling.
  • Daarnaast is er een comfortabele werkomgeving met secundaire arbeidsvoorwaarden en professionele en stimulerende collega's.
  • Onze opdrachtgever is centraal gelegen en uitstekend te bereiken.
  • Het betreft een fulltime functie, maar 32 uur is ook bespreekbaar.

Interesse?

Druk dan de onderstaande knop en solliciteer direct!

Solliciteren

Of solliciteer rechtstreeks:

Dan graag je CV naar Richard@hollandtalentgroup.com.

Richard Ruwaard, Sales Manager, Holland Talent Group | 071-3030035 / 06-43442948

Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHEREN

 

 

 

Holland Talent Group

Finance raakt aan alle strategische bedrijfsprocessen en vormt zo de basis voor continuïteit in uw zakelijke successen. De eigenaren hebben zelf hun sporen verdiend als financial executives, wat ze uitstekende gesprekspartners maakt bij de intakegesprekken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Bovendien zijn ze zelf ondernemer, waardoor ze goed aanvoelen waar het u écht om gaat bij de werving van een nieuwe kracht. Lees meer ▾

Het maakt Holland Talent Group de betere partner voor het betrekken van nieuwe financiële krachten, van (Salaris)Administrateurs en Assistent Controllers tot Senior Controllers en Financieel Directeuren. De beste man of vrouw voor de job en een naadloze match met je bedrijf en team.

Wie eenmaal zaken doet met Holland Talent Group, weet dat het daar niet ophoudt. Onze actuele database is naast Finance ingericht op de werkterreinen Commercie, HR, Operations en ICT. Met zicht op de uitdagingen binnen je bedrijf, vervullen wij voor je ook andere sleutelposities in een handomdraai. Laat dat succes dus nu maar komen.

Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met Bart Maas 06-51223960, Sjaak Oudshoorn 06-34776693 of Radbout Rodermond 06-29008241.

Meer over ons

Andere vacatures